Barion Pixel

Mix Your Nature nálunk!

Webshopunk a természetes natúr kozmetikum webshopok, webáruházak között sem utolsó. Miért? Igyekszünk olyan natúr kozmetikum márkákat forgalmazni, melyek csakis természetes alapanyagú kozmetikumok készítésével foglalkoznak, és amelyeket szívesen választasz a mindennapokra.

Webshopunk bemutatkozásában már kifejtettük, hogy szívügyünk a fenntartható vásárlás, az etikus és tudatos magatartás, amely nem zsákmányol ki és nem szennyez. Környezetbarát termékekkel és környezettudatos vásárlással lépésenként haladunk előre. Befektetünk az öko tudatos életmódba, például a legjobb magyar natúr kozmetikumokba.

Vegyszermentes natúr kozmetikum

A Mix Your Nature egyik kiemelt magyar környezettudatos vállalkozásként került be kínálatunkba. Csak olyan természetes, minőségi alapanyagok kerülnek kozmetikumaikba, melyek megbízható forrásokból származnak. Nem használnak vegyszereket: mesterséges illatanyagokat, színezékeket, parabént, kőolajszármazékokat, az állatkísérleteket pedig elutasítják.

Mix Your Nature Habkrém természetes natúr kozmetikum édes naranccsal

Mix Your Nature Habkrém természetes natúr kozmetikum édes naranccsal

A legnagyobb nehézséget az okozta, mely a természetes kozmetikumok gyártóit is mindig eltántorítja: ki kellett dobni a műanyag tubosokat és tégelyeket, és egy megfelelő alternatívát találni. Igazi ritkaság Magyarországon: hosszas keresgélés és tesztelés után lyukadtak ki a lebomló anyagú kraft kartonnál.   Ez az anyag elég víz- és olajálló ahhoz, hogy elbírjon száraz és félszáraz termékeket, másrészt viszont biológiailag lebomló, sőt akár komposztálható is!

Környezettudatos vásárlás, környezettudatos életmód és környezettudatos termékek!

Hogyan lehetek környezettudatos?

Kiváló minőségű, hazai kozmetikumokat gyártó vállalkozások termékeinek forgalmazása Webshopunknak is megtiszteltetés!