Összegyűjtöttünk Nektek néhány fontos szempontot, hogy miért tökéletes választás a PATENTDUO sportruházata bármilyen sportot is kedvelsz: jóga, pilates, fitness, futás, bringázás vagy edzőtermi edzés.

1.Teljesen egyedi, saját tervezésű minták
PATENTDUO technikai anyagból készült sportruházati termékei (jóganadrágok és sportmelltartók) mintái teljesen egyediek. Sehol máshol nem találkozhatsz velük.
Az egyedileg tervezett minták Orbán Ivett és Nagy Júlia textil designerek és Somogyi Ágnes együttműködéseként születtek.

(A fotón látható Shiva mintás szettet itt tudod megrendelni:

jóganadrág: https://www.szimplanneked.hu/uzlet/alkotoink/patentduo/noi-sport-joga-leggings-shiva-mintas-patent-duo/
sportmelltartó: https://www.szimplanneked.hu/uzlet/alkotoink/patentduo/sportmelltarto-shiva-mintas-patent-duo/)

2. Speciális, technikai anyag
A saját tervezésű mintás technikai kollekció magas minőségű alapanyaga edzés közben elvezeti az izzadságot, és pár perc alatt megszárad. A minták speciális bőrbarát, vizesbázisú, környezet kímélő eljárással kerülnek az anyag külső felületére, ezért érzékeny bőrűek, valamint gyerekek számára is bátran ajánlott a viseletük.

3. Egymáshoz passzoló szettek – színben variálható sportmelltartó és nadrág
Minden nadrághoz gyártanak színben és mintában hozzá passzoló sportmelltartót.
A sportmelltartókat egyszínű nadrággal is variálhatod.

(A fotón látható, Brigitta mintás szettet itt tudod megrendelni:
jóganadrág:
https://www.szimplanneked.hu/uzlet/alkotoink/patentduo/noi-sport-joga-leggings-shiva-mintas-patent-duo/ 
sportmelltartó: https://www.szimplanneked.hu/uzlet/alkotoink/patentduo/sportmelltarto-shiva-mintas-patent-duo/)

 

4.Fényvisszaverő csík található minden darabon, amely nagyon hasznos kiegészítő a téli, vagy esti futások alatt.
A PATENTDUO sportruházatot a jógán kívül más sportokhoz is használhatod. Igazán szuper viselet akár futás vagy bringázás közben is, így Te is támogathatod a Magyarországon is egyre népszerűbb Slow Fashion mozgalmat.
A Slow Fashion azt jelenti, öltözködj tudatosan, gondold át valóban mire van szükséged. A PATENTDUO sportruháinkat akár több sportnál is használhatod!
(Fotón a sötétszürke melír organikus pamutnadrágunk látható, melyet itt tudsz megrendelni: https://www.szimplanneked.hu/uzlet/alkotoink/patentduo/noi-pamut-joganadrag-hosszu-egyszinu-szurke-patentduo/

 

5. Oldalvarrás nélküli, speciálisan szerkesztett szabásminta
Minden PATENTDUO jóganadrágról eltüntették az oldalvarrást, hogy a földön végzett gyakorlatoknál ne zavarjon. Ideális viselet jóga, pilates, fittnes és edzőtermi edzés közben is.

A fotón az egyik kedvenc színünket, a napsárga, 100% pamutnadrág látható, melyet itt tudsz megrendelni: https://www.szimplanneked.hu/uzlet/alkotoink/patentduo/napsarga-noi-hosszu-pamut-joganadrag-patentduo/

 

6. Megnövelt derék és szárhosszúság a hagyományos sportnadrágokhoz képest

A nadrágok derekát és szárát megnövelték, hogy jóga és pilates közben a legkényelmesebben érezd magad a PATENTDUO jóga ruhákban.

 

 

 

 

  1. 100% Magyarországon történő gyártás a Slow Fashion jegyében

PATENTDUO fontosnak tartja, hogy a legkisebb környezeti lábnyomot hagyja maga után. Magyarországi munkahelyen nyomják technikai alapanyagukat, amelyet szintén itthon szabnak ki és a varroda magyar munkaerővel dolgozik.
Amikor PATENTDUO terméket vásárolsz jó ha tudod, magyarországi szakemberek fizetését támogatod. 🤟❤