Barion Pixel

Napvirág natúr kozmetikum szilárd sampon zsíros hajra

Alig telt el néhány hét, amióta kezünkbe vehettük a Napvirág natúr természetes kozmetikumai közé tartozó szilárd samponokat és szilárd tusfürdőket.
A népszerűségük nem véletlen, hiszen környezettudatos választás: megszabadulhatunk a samponok műanyag flakonjától. Emellett az eredmény sem utolsó: hajunk puhább selymesebb, és egészségesebb lesz, mint normál sampon használata után. Balzsamra pedig semmi szükség! Ki ne szeretné kipróbálni?

A szilárd samponokról már nagyon sokat lehet olvasni és hallani különböző, környezettudatos platformokon, mert a műanyag csomagolás elhagyásán kívül számos pozitívuma van még a szilárd sampon használatának.

Ezért is örültünk nagyon, amikor rátaláltunk a Napvirág család samponjaira:

Napvirág natúr kozmetikum szilárd hajmosó szappan

Napvirág szilárd hajmosó szappan

Tudtad? A folyékony samponok nagyjából 80%-a víz, azonban a szilárd samponok koncentráltan tartalmazzák a hatóanyagokat. A vizet a csapból is hozzáadhatjuk! Ennek köszönhető, hogy egy szilárd sampon általában 2-3-szor több hajmosásra elegendő, mint folyékony társa.

 

 

 

Íme 7 ok, amiért Neked is érdemes szilárd sampont használni:
  • Természetes

Ezek a samponok 100%-ig természetes összetevőket tartalmaznak.

  • Környezetbarát

Már a csomagolás is ökotudatos, mivel a samponokat környezetbarát papírba csomagoljuk.

  • Pénztárcakímélő

Egy szilárd sampon általában 2-3-szor több hajmosásra elegendő, mint folyékony társa.

  • Kiadós

Míg a folyékony samponok kb. 80%-a víz, a szilárd samponok koncentráltan tartalmazzák a hatóanyagot.

  • 2 az 1-ben hatás

Használatuk után nincs szükség öblítésre vagy balzsam használatára.

  • Praktikus repüléshez

A szilárd samponok a repüléshez is praktikus útitársak, hisz magaddal viheted bárhova.

  • Állatkísérlet mentes

Ez manapság annyira természetes követelmény már, mint természetes kozmetikumokat használni.

Napvirág natúr kozmetikum szilárd sampon hajhullás ellen

Napvirág szilárd sampon hajhullás ellen

Nézd meg, melyikben milyen kincsek rejlenek és válaszd ki a te hajadnak legmegfelelőbbet. Garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni egyikben sem.

 

Szívügyünk a környezetbarátetikus és környezettudatos magatartás, hiszen vásárlásaink során arról is döntést hozunk, hogy mit támogatunk, avagy mit nem. Tudatos vásárlási döntéseinkkel (környezetbarát alapanyagok, etikus vásárlás és fogyasztás) nem csupán saját magunkra, hanem tágabb környezetünkre is hatással lehetünk, valódi értéket teremthetünk. Befektetünk a tudatos életmódba, köztük a jó minőségű hazai natúr kozmetikum vállalkozásokba. Igen, egy testápoló vagy egy szilárd tusfürdő is képviselhet környezetbarát gyártást és környezetbarát felfogást! Kevés gyártó mondhatja el magáról, hogy natúr termékeit, természetes kozmetikumait valóban Magyarországon gyártja, Magyarországon adózik. Környezettudatos vásárlásoddal támogathatod őket, mi mindenképpen a hazai termékek listájának dobogós helyére emeltük!