Barion Pixel

Delka bag sötétszürke grafitszürke hátizsák

Ha máskor nem, a boldogság világnapján biztosan elgondolkodunk egy kicsit, hogy milyen is boldognak lenni és hogy vajon mi azok vagyunk-e? És ha már gondolkodunk rajta, az talán azt is jelentheti, van éppen mit tenni az ügy érdekében. De hogyan találhatjuk meg a boldogságot önmagunkban, ha látszólag a világ összeesküdött ellenünk?
Talán nem is kell hozzá sok minden, épp elég pár apró trükk, néhány önfeledt, játékos pillanat, amikor a bennünk szunnyadó gyermek felébredhet és újra rácsodálkozhat a létezés örömére.

Érzed már, hogy bizsereg benned? Kicsit segítünk felébreszteni ezt a gyermeket.

1. Hideg ez a reggel? Ne is törődj vele. Lépj ki a teraszra, erkélyre udvarra még pizsamában (vagy akár anélkül) és élvezd, ahogy a hideg levegő a bőrödet bizsergeti. Garantáltan felpezsdít, ahogy felélénkíti a vérkeringésedet.

Peony Home and Living természetes szójagyertyák

2. Idd ma két kanál mézzel a reggeli teádat, kávédat. Vagy akár hárommal is és figyeld meg, ahogy az édesség melegsége minden korty után bebalzsamozza a lelkedet.

3. Ha már majdnem elindult a reggel, és felöltözve épp az ajtó előtt állsz, vegyél egy nagy fordulatot és bújj vissza még az ágyba. Ruhástul, sminkestől, táskástól. A bátrabbak cipőstől-csizmástól. Ez a tíz perc önmagadra fordított idő biztosan jól indítja majd bármelyik unalmasnak tűnő hétköznapot.

4. Játszótér kerül az utadba? Mássz fel a mászóka tetejére, csúszdázz egyet vagy repülj magasra te is a hintázó gyerekek között.

Szimplán Neked környezettudatos hazai termékek webáruháza

5. Tudjuk, nagyon erős vagy, hogy óriási lépésekkel és óriási akaraterővel el tudsz haladni a cukrászdák előtt. De mi lenne, ha ma megállnál és vennél magadnak egy szelet sütemény, vagy egy első igazi tavaszi fagyit? Ne felejts el kérni rá tejszínhabot! Ó, és mindezt lehetőleg pont ebéd előtt ?

6. Ha lehetőséged van, keresd fel azokat a helyeket, ahol gyerekkorodban sokat játszottál, mókáztál, örültél. Meglátod, a hely szelleme előhozza belőled a legkedvesebb, megmosolyogtató emlékeket.

7. Csinálj ma valamit fordítva. Vegyél fel egy kifordított pólót, jobb kezedre az órát, vagy panírozd be fordított sorrendben a rántott hús szeleteket. Sokkal viccesebb a világ, ha néha engedjük a feje tetejére állni.

Patentduo jungle dzsungel mintás technikai leggings sportmelltartó szett

8. Hétvégi program a gyerekekkel? Mi lenne, ha most nem minden az ő kívánságaik szerint történne? Mi lenne, ha most olyan helyre mennétek, ahol te is szívesen időztél gyerekkorodban, vagy éppen csak nagyon vágytál rá, de valamiért sosem lehetett? Mégiscsak te vagy a szülő 🙂 Nehogy már mindig az ő akaratuk érvényesüljön.

 

9. Mosd bal kézzel a fogad. Vagy edd úgy a levest. És közben nevesd ki magad, hogy újra partedlire lenne szükséged. Hidd el, a vidámság minden ruhánkra került levespöttynél vagy fogkrémfoltnál fontosabb.

 

+ 1 Tovább játszana az a belső gyermek benned? Engedd meg neki, hogy találjon ki neked újabb és újabb megvalósítandó, örömmel feltöltő, esetleg néha őrültségnek tűnő pontokat.

Önfeledten nevetősen boldog Boldogság Napját mindenkinek ?