Barion Pixel
Nagyon fontosnak tartjuk, hogy valós társadalmi értéket képviselő termékeket is tudjunk közvetíteni, ezért webáruházunkban olyan design termékeket is találtok, amelyeket megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató, szociális műhelyek és formatervezők készítettek (ezzel is támogatva a Segítő Vásárlás programot). Ezeket a termékeket választva nem csak azokat ajándékozzuk meg, akiknek visszük, hanem azokat is, akik készítették!

Segítő vásárlással „két legyet ütsz egy csapásra”: klassz ajándékokat szerezhetsz be és egyben támogatsz megváltozott munkaképességű embereket, akik ezeket a tárgyakat készítették, vagy egy jó ügyet, amelyet a termék készítője felkarolt.

„A Segítő Vásárlás programot a Salva Vita Alapítvány koordinálja 2013 óta. A program célja hogy felhívjuk a magyar társadalom figyelmét a fogyatékos emberek értékteremtő munkájára. Ezt a célt kétféle módon igyekszünk elérni. Egyrészt új, modern termékek fejlesztésével, másrészt a termékek értékesítésének támogatásával, a Segítő Vásárlás brand bevezetésével és marketingjével, mellyel a program társadalmi hatását szeretnénk erősíteni.
A programban jelenleg 58 szociális műhellyel dolgozunk együtt. A megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató szociális műhelyek magas minőségű, modern termékek előállítását végzik. Partnerszervezeteinket az elkészült termékek piaci bevezetésében segítjük, és igyekszünk elérni, hogy a fogyatékkal élő felnőttek munkájának eredménye az erősödő kereskedelmi versenyben is megállja a helyét. A termékek értékesítéséből származó bevétel hozzájárul a műhelyek hosszú távú, stabil működéséhez, és a fogyatékos emberek hosszú távú foglalkoztatásához.”

Ha idén szeretnél egyedi, stílusos ajándékot venni, amelyről biztosan tudod, hogy azok, akik készítették, nagyon örülnek majd ennek, mert ezáltal munkához, jövedelemhez, figyelemhez, emberi méltósághoz juttatod őket, akkor figyelmedbe ajánljuk Káposztás Judit grafikus által megálmodott, és a PALOTA-15 Rehabilitációs és Közfoglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. által készített, különleges Árnyékvető mécsestartót.

Az árnyékvető mécsestartó minden lakásnak különleges dísze lehet, letisztult és egyszerű, ugyanakkor nagyon látványos az árnyékvető lapok által kivetített árnyékok megjelenítésével. Férfiaknak és nőknek egyaránt jó ajándék.

Ajándékozz kétszeresen.