Barion Pixel

Állat-menhely programunk!

Támogass minden vásárlásoddal egy-egy állat-menhelyet és állatvédőit!

Minden hónapban kiválasztunk egy állat-menhelyet, és kérjük Tőletek, hogy támogassátok! Olyan állatvédőket és menhelyeket választunk ki, melyek minden nap arra esküdtek fel, hogy az állatoknak meleg, biztonságot otthont, és életet teremtsenek, kiemelve őket a sokszor megrázó és elhanyagolt életből, amiből jöttek. Minden kis állatnak joga van a szebb élethez, egy gazdihoz, aki szereti és foglalkozik vele. Kimenekíteni, ellátni, újra lelket önteni ezekbe az állatokba egy igazán nemes feladat, és aki erre áldozza idejét és energiáját, az minden tiszteletet megérdemel, általunk, és a webshop által is. Ők azok a hétköznapi hősök, akik hozzájárulnak ahhoz, hogy világunk szebb legyen ? A legkevesebb, amit megtehetünk, hogy felhívjuk a figyelmeteket rájuk. Mi pedig tudjuk, hogy ti, jógázók támogatni fogjátok őket!

Nem kell aggódnod a támogatásod felhasználását illetően: csak olyan szervezeteket mutatunk be Nektek, melyek átláthatóan és tisztán működnek.

Tegyünk együtt az állatokért! Értük és mindenkiért!
1. Szurkolók az Állatokért 

Kik ők?

A Szurkolók az Állatokért egyesületet évek óta követjük. Van, aki még nem ismeri őket? Ha bajba jutott állatot látsz, őket éjjel-nappal hívhatod, nem létezik pihenés és ünnepnap, valaki mindig útra kell. Egy igazi elkötelezettség rejlik a csapat mögött!

Hogyan dolgoznak?

Küldetésük a felelős állat tartásra tanítás, és ennek ellenőrzése. Tőlük mindenki kap még egy esélyt, aki szeretne! Nem vitás, hogy az állatvédelem és az állatkínzás elleni harc ismertté tétele az ő nevükhöz fűződik jelenleg. A közösségi médiában és a hírportálokon való jelenlétük elengedhetetlen ahhoz, hogy próbálják elérni azt, hogy mindenki felelősen gondolkozzon és ismerje határait. Agilis természetüknek köszönhető az is, hogy az állatvédelmi törvény jelentősen szigorodott. Facebook oldalukon rengeteg mentési történetet olvashatsz. Szívmelengető, ahogy ez a csapat dolgozik!

Támogasd!

Erre a számlaszámra eljuttathatod anyagi támogatásod: 11711065-21449424-00000000.
Tárgyi adományod van? Írj nekik, hogy elmondják Neked, mely tárgyi dolgok azok, amik hasznosak lehetnek.

2. Noé Állatotthon

Kik ők?

A Noé Állatotthon Alapítvány Budapest legnagyobb állatotthonaként működik 1992 óta, és a bajba jutott, megkínzott, sebesült állatok mentésével és segítésével foglalkoznak egy több hektáros területen Budapest 17.kerületében.

Hogyan dolgoznak?

Saját anyagi források felhasználásával, állami támogatás nélkül tartják fenn magukat a nemes cél érdekében. Munkájuk célja, hogy az elütött, sorsukra hagyott, vagy bármilyen más módon bántalmazott és sérült állatokat azonnal állatorvoshoz juttassák, és megkaphassák a megfelelő ellátást. Helyt állnak az állatkínzások kapcsán is, ott vannak és segítik mind a megmentőket, mind a hivatalos szerveket. Egyik legfontosabb célkitűzésünk az oktatási szférában való részvétel és a társadalom szemléletváltozásának elősegítése, a felelős állattartásra nevelés. Emellett, rengeteg speciális mentési programot is indítottak, mint a macska-mentés, a bulldog fajmentés vagy a boxer fajtamentés.

Támogasd!

Erre a bankszámla-számra juttathatod el anyagi támogatásod: 11710002-20083777. Várjál örökbefogadók jelentkezését, legyen az akár online, virtuális örökbefogadás is! Pénz nélkül is segíthetsz, ha tárgyi adományaid vannak, itt elmondják neked, hogy mire van szükségük.