Amikor igazán nem tudod, milyen táskát is válassz, akkor lesz a LillaSelleiBags a megfelelő választás!

Hiszen milyen táskát is keresünk mi nők? Legyen divatos, passzoljon a ruhánkhoz, passzoljon a cipőnkhöz, de elférjen benne minden, vagyis legyen praktikus, de mégse nézzünk úgy ki, mintha teherhordók lennénk. Pedig a legtöbb nő az… ha nem a gyermekünk dolgait hordjuk a saját ezer mütyürünk mellett a táskánkban, akkor a párunkét. Ezt is ismerjük: nincs nehezebb és vastagabb, mint egy férfi tárca, de a legjobb, amikor egy irodai kapoccsal fogják össze az irataikat. #Sóhajtás.

Ezt a problémát oldja meg nekünk Lilla, méghozzá a praktikus, neszesszert is tartalmazó táskáival és hátizsákjaival.

Színek és minták

Óriás hátizsák barack színű Sellei Lilla

Séllei Lilla óriás barack színű hátizsák

 

 

Instagram posztunkban már egyszer rámutattunk: olyan színű anyagokat tervez Lilla és férje, hogy az valami hihetetlen. Így fogalmaztuk: a barackszín annyira kellemesen finom szín, a menta pedig annyira zöldes-türkizes, hogy rögtön egy kubai tengerparton éreztük magunkat. Egyszerűen jó ránézni!

 

 

 

A mintás softshell anyagú táskák mind Lilláék által tervezett, teljesen egyedi minták. Kedvencük a neon körös, a tél és a nyár minták.

Sellei Lilla Bags praktikus variálható tél pro táska

Séllei Lilla praktikus “tél” variálható pro táska

Anyaguk

A hátizsákok puha softshell anyagból készülnek, mely egy igazi textilipari csúcsteljesítmény azzal, hogy egyetlen réteg anyag biztosítja a széllel és esővel szemben a védelmet, de lélegzik is, így bármit is tárolunk a táskákban, nem fülled bele. A softshell anyag vízálló, erről bővebben itt olvashatsz (a Lilláék által használt softshell anyagok vízellenállása: 10000 mm/H2O, míg nedvességellenállásuk: 3000g/m2/24h).

Típusok

A közepes és óriás hátizsákok igazi praktikus süllyesztős táskák: minden belefér, megdobban tőle az anyai szív. Végre csak egy, azaz EGY táska elég lesz a mindennapos városi túrákhoz.

Ha pedig design-t vinnél bele: Neked való a variálható pro táska. A hátizsákhoz ugyanis tartozik egy felcsatolható pánt, így keresztbe vetve is viselhető.

Közepes hátizsák softshell neon körös Sellei Lilla

Séllei Lilla neon körös softshell hátizsák

A neszesszer

Lilla majdnem minden táskájához tartozik egy neszesszer, vagy belső zseb. Ez a neszesszer két patenttal rögzíthető a táska belsejéhez, de külön koktéltáskaként is hordható. Specialitása a hátuljára varrott bújtatók, így akár az övtáska pántjára vagy egy külön övre felfűzve is hordható.

 

Látod? Itt mindent megkapsz egyben! Gyere és böngéssz kedvedre!