Barion Pixel
Új év, új programok, újdonságok sora webshopunkban!

Számunkra mindig is nagyon fontos volt a társadalmi felelősségvállalás, a közösségi szolgálat. Rohanó világunkban meg kell állni, körül kell nézni, hogy hol is vagyunk? Milyen helyen élünk? Hiszen erről szól nem csak a jóga életmód, hanem a környezettudatos életmód is. Szeretjük az állatokat 🙂

Tudtad, hogy az állatvédelem szorosan kapcsolódik jóga és környezettudatos életmódodhoz? Pedig igen!

Szimplán Neked - Állatvédő program Állatok

Szimplán Neked – Állatvédő program

Ezért is indítjuk el a 2023-as évben azt a programot, hogy minden hónapban kiválasztunk egy állat menhelyet vagy egy állatvédő szervezetet, és kérjük Tőletek, hogy támogassátok! Olyan állatvédőket és menhelyeket választunk ki, melyek minden nap arra esküdtek fel, hogy az állatoknak meleg, biztonságot otthont. Életet teremtsenek, kiemelve őket a sokszor megrázó és elhanyagolt életből, amiből jöttek. Minden kis állatnak joga van a szebb élethez, egy gazdihoz, aki szereti és foglalkozik vele. Kimenekíteni, ellátni, újra lelket önteni ezekbe az állatokba egy igazán nemes feladat, és aki erre áldozza idejét és energiáját, az minden tiszteletet megérdemel, általunk, és a webshop által is. Ők azok a hétköznapi hősök, akik hozzájárulnak ahhoz, hogy világunk szebb legyen ? A legkevesebb, amit megtehetünk, hogy felhívjuk a figyelmeteket rájuk. Mi pedig tudjuk, hogy ti támogatni fogjátok őket!

Ne féltsd támogatni! Mi ellenőriztük Nektek minden egyes oldalt és helyet, és csakis olyan szervezeteket ajánlunk, akik garantálnak arra, hogy pénzedet csakis az állatok jólétére fordítják, azt elszámolhatóan és tisztán használják fel.