Barion Pixel

Környezettudatosságunk első lépése volt, amikor felismertük: a kólás vagy bármilyen más üdítős műanyag palackot nem kell eldobni, abban hordhatjuk magunkkal a vizünket vagy teánkat. Igaz kényelmetlen volt, a kupakja sem egy biztos zár, a víz kifolyt belőle, de akkor is: évekkel ezelőtt az első felismerésnek számított ez az fajta újrahasznosítás. Szerencsére manapság nincs szükség arra, hogy táskánkban állandóan a víz kifolyására kelljen figyelnünk, ráadásul, az új generációs környezettudatos palackokkal, kulacsokkal szintet is lépünk. Megérkeztek az Equa üvegkulacsok!

Az EQUA palackok mindenhol jól használhatóak, irodai környezetben, iskolában, vagy otthon, de magaddal viheted sportoláshozutazáshozkiránduláshoz. A boltban kapható italokkal szemben előnye nemcsak abban rejlik, hogy szeméttől óvod meg a környezetet, hanem abban is, hogy így a kedvenc, otthon készített italaidat viheted magaddal: ízletes gyógyteáidat, a reggeli turmixodat, frissen facsart narancslevet, vagy ebédre egy finom krémlevest.

Equa kulacs Active Black fekete

Active Black üvegkulacs

Az EQUA üvegkulacs nem törik!

Az EQUA üvegkulacsok minőségi boroszilikát üvegből készültek. A boroszilikát üveg hőálló főzőedények, villanykörték, laboratóriumi eszközök, fényszórók alapanyaga, ami jól viseli a hőmérséklet változásokat és a kémiai korróziót is, vagyis erős ellenállású. Biztos lehetsz benne, hogy nem fog csak úgy eltörni! Tartós üvegkulacs.

Az üvegkulacs kupakja

Kupakja rozsdamentes acél anyagú, és tartalmaz egy szilikon gyűrűt, mely segít abban, hogy a kulacs szivárgásmentesen zárjon.

Equa kulacs Active Lemon citrom sárga

Equa Active Lemon üvegkulacs

Az üvegkulacs színei

A legtrendibb színekben és mintákkal kaphatók. Már annyiféle közül válogathatsz!

Ergonomikus kialakítású és tartós

Kézreálló, ergonomikus kialakítású kulacs. A homokóra formázás könnyíti meg számodra azt, hogy – főleg a nők – kisebb kezeddel is kényelmesen fogd meg. Ugye milyen fontos ez? Gondoljunk csak a nagy okostelefonokra, amiket nagyon kényelmetlen hosszan tartani… a formája miatt ez azonban nem gond az Equa kulacsoknál.

Equa active barack peach üvegkulacs

Active Barack üvegkulacs

Szivárgásmentesen zár

Ehhez csak ennyit ajánlunk: próbáld ki!

Az üvegkulacs mérete

Űrtartalom: 550 ml, amely éppen elég ahhoz, hogy a kulacsot táskádba bedobva folyamatos hidratálást biztosíts magadnak a nap folyamán.

Equa flowerhead poppy üvegkulacs

Equa Flowerhead Poppy üvegkulacs

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek! Nőknek, férfiaknak, sportos vagy elegáns stílusúaknak: mindenki megtalálja a kedvére valót. Válogass kedvedre a Szimplán Neked EQUA üvegkulacs választékából!