Környezettudatosságunk első lépése volt, amikor felismertük: a kólás vagy bármilyen más üdítős műanyag palackot nem kell eldobni, abban hordhatjuk magunkkal a vizünket vagy teánkat. Igaz kényelmetlen volt, a kupakja sem egy biztos zár, a víz kifolyt belőle, de akkor is: évekkel ezelőtt az első felismerésnek számított ez az fajta újrahasznosítás. Szerencsére manapság nincs szükség arra, hogy táskánkban állandóan a víz kifolyására kelljen figyelnünk, ráadásul, az új generációs környezettudatos palackokkal, kulacsokkal szintet is lépünk. Megérkeztek az Equa üvegkulacsok!

Az EQUA palackok mindenhol jól használhatóak, irodai környezetben, iskolában, vagy otthon, de magaddal viheted sportoláshozutazáshozkiránduláshoz. A boltban kapható italokkal szemben előnye nemcsak abban rejlik, hogy szeméttől óvod meg a környezetet, hanem abban is, hogy így a kedvenc, otthon készített italaidat viheted magaddal: ízletes gyógyteáidat, a reggeli turmixodat, frissen facsart narancslevet, vagy ebédre egy finom krémlevest.

 

Nem törik!

Equa kulacs Active Black fekete

Equa Active Black üvegkulacs

Az EQUA üvegkulacsok minőségi boroszilikát üvegből készültek. A boroszilikát üveg hőálló főzőedények, villanykörték, laboratóriumi eszközök, fényszórók alapanyaga, ami jól viseli a hőmérséklet változásokat és a kémiai korróziót is, vagyis erős ellenállású. Biztos lehetsz benne, hogy nem fog csak úgy eltörni!

Kupak

Kupakja rozsdamentes acél anyagú, és tartalmaz egy szilikon gyűrűt, mely segít abban, hogy a kulacs szivárgásmentesen zárjon.

 

 

Színek

Equa kulacs Active Lemon citrom sárga

Equa Active Lemon üvegkulacs

A legtrendibb színekben és mintákkal kaphatók. Már annyi féle közül válogathatsz!

 

 

 

Ergonomikus

Equa flowerhead lily üvegkulacs

Equa Flowerhead Lily üvegkulacs

 

Kézreálló, ergonomikus kialakítású kulacs. A homokóra formázás könnyíti meg számodra azt, hogy – főleg a nők – kisebb kezeddel is kényelmesen fogd meg. Ugye milyen fontos ez? Gondoljunk csak a nagy okostelefonokra, amiket nagyon kényelmetlen hosszan tartani… a formája miatt ez azonban nem gond az Equa kulacsoknál.

 

Szivárgásmentesen zár

Ehhez csak ennyit ajánlunk: próbáld ki!

 

Equa active barack peach üvegkulacs

Equa Active Barack üvegkulacs

Mérete

Űrtartalom: 550 ml, amely éppen elég ahhoz, hogy a kulacsot táskádba bedobva folyamatos hidratálást biztosíts magadnak a nap folyamán.

 

 

 

 

Kinek?

Equa flowerhead poppy üvegkulacs

Equa Flowerhead Poppy üvegkulacs

Mindenkinek! Nőknek, férfiaknak, sportos vagy elegáns stílusúaknak: mindenki megtalálja a kedvére valót. Válogass kedvedre a Szimplán Neked EQUA üvegkulacs választékából!