A Herbsgarden alapítóját és termékfejlesztőjét, Both Tímeát a szépség egészséges fenntartása és helyreállítása élteti, ezért az ő laborjában megszületett krémek, szérumok, szappanok, dezodorok kiemelkedően magas arányban (60-95%) tartalmaznak organikus hatóanyagokat. A 100%-os természetesség nála alapfeltétel, csak bevizsgált illóolajok, hidegen sajtolt vajak és olajok kerülnek termékeibe.

„Hiszem, hogy minőségi terméket csak minőségi alapanyagokból lehet előállítani! Hiszem, hogy a gyógynövények kiérdemelték helyüket a modern szépségápolásban is. Nektek alkotok, a modern nőknek, akik a természetességben látjátok a szépséget!”
Both Tímea – Herbsgarden termékfejlesztő, kozmetikus, drog és toxikológiai laboráns

A Herbsgarden termékei széles körű tesztelés után kerülnek forgalomba és készítésük során folyamatos minőségellenőrzésen mennek keresztül. A labor európai uniós engedélyekkel rendelkezik, termékeikre 100% garanciát vállalnak.

„Ma, amikor a natúrkozmetikumok egyre inkább beépülnek a köztudatba és lépten, nyomon jelennek meg új márkák, nehéz választani. Elsősorban bizalmi kérdés. Hiszen az eredményt hónapok, sőt igazán évek múlva érezzük, látjuk csak. Nagyon fontos a szakértelem, a bőrazonos hatóanyagok gondos kiválasztása és az elkészítés tisztasága is. Ez is egy szakma! Én közel 100 féle illóolajjal és még ennél is több hatóanyaggal dolgozom. A folyamatos fejlesztés és tesztelés, a minőségi hozzávalók felkutatása és ellenőrzése, a natúrkozmetikai újdonságok lekövetése – ehhez bizony évek tanulómunkája szükséges” – Both Tímea

Természetesen minden termékük parabén, SLS, SLES, pálmaolaj, mesterséges illat, színezőanyag és kőolajszármazék mentes, így biztosak lehetünk benne, hogy ezeket a készítményeket használva bőrünkön keresztül semmilyen káros anyagot nem juttatunk szervezetükbe.

„Hiszem, hogy a szépséghez vezető úton a legfontosabb a bőrfelszín egészséges működésének helyreállítása, a természetes ragyogás előcsalogatása! Bőrünk öregedése természetes folyamat, de nagyon sokat tudunk tenni a tünetek késleltetésében megfelelő táplálkozással, mozgással, folyadékfogyasztással és a bőrfelszínt építő kozmetikumok használatával. – Both Tímea

És még egy jó hír: A Herbsgarden termékek közül a Kecsketejes szappanok, az Éjszakai krém és a méhviaszt tartalmazó dezodorok kivételével minden termék vegán (viszont deoból direkt készül vegán verzió is). Ezeket a kozmetikumokat használva tehát nemcsak bőrünk lesz hálás, hanem maga a természet is, hiszen így még tovább csökkenthetjük ökológiai lábnyomunkat.

Reméljük, Ti is olyan hamar megszeretitek a Herbsgarden termékeit, mint mi. Böngésszetek köztük kedvetekre.