Barion Pixel

 – Jógázz tudatosan!

Jóga webshop a tudatos életért!

Ne csak jógázz, hanem éld át ezt az érzést! Termékeinkkel otthonodba visszük a valódi jóga életmódot.

Szívvel-lélekkel épült fel ez a jóga webshop. Kigondoltunk, megterveztük, és elindítottuk. Lépésről-lépésre kerestünk és kutattunk olyan magyar kisvállalkozásokat, akik azt a jóga életmódot képviselik, amit mi is: egy termék legyen környezetbarát, magyar és minőségi.

Célunk és küldetésünk

Ezek a letisztult, természet közeli termékek egytől-egyig a jóga szellemiségét képviselik. Kiválasztásuknál fontos szempontunk volt, hogy magyar készítők hazai alapanyagokból készült termékeit, közvetlenül a készítőktől beszerezve hozzuk el Nektek, ezzel is támogatva hazai vállalkozásokat, és a környezettudatos életmódot. Alkotóinkat a honlapunkon is bemutatjuk!

A környezettudatos életmód és a környezettudatos nevelés – a jóga webshop

A környezettudatosság nem ott indul, hogy minden műanyag edényedet kidobod! Otthon is lehetsz környezettudatos, csak vásárolj hazai termékeket.

Szívügyünk a fenntartható vásárlás, az etikus és tudatos magatartás, amely nem zsákmányol ki és nem szennyez. Környezetbarát termékekkel és környezettudatos vásárlással lépésenként előre haladhatsz! Vásárlásaink során ugyanis arról is döntést hozunk, hogy mit támogatunk, avagy mit nem. Hiszünk abban, hogy tudatos vásárlási döntéseinkkel (környezetbarát alapanyagok, etikus vásárlás és fogyasztás) nem csupán saját magunkra, hanem tágabb környezetünkre is hatással lehetünk és értéket teremthetünk. Befektetünk a tudatos életmódba, a jó minőségű ruha márkákba vagy hátizsákok készítőibe. Igen, egy fehér jóga nadrág is képviselhet környezetbarát gyártást és környezetbarát felfogást!

Webáruházunkban olyan vagány és design termékeket is találtok, amelyeket megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató, szociális műhelyek és formatervezők készítettek (ezzel is támogatva a Segítő Vásárlás programot). Ezeket a termékeket választva nem csak azokat ajándékozzuk meg, akiknek visszük, hanem azokat is, akik készítették!

Egyszerűen szép

Webáruházunk termékpalettáján letisztult, természetes stílusú környezetbarát termékeket válogattunk össze Nektek. Nem csupán azért, mert mindannyiunknak fontos, hogy a minket körülvevő tárgyak hangulatunkra is kihatnak, hanem azért is, mert  a jól megválasztott és jó minőségű, tartós termékek környezetvédelmi szempontból is jobbak a világnak. Kell ennél jobb környezettudatos nevelés és környezettudatos magatartás?
Vásárolj kevesebbet, de jobbat! És hogy mit is:

Szívünkben boldogok a tárgyak

Nézz körül webáruházunkban! Bízunk benne, hogy olyan kincsekre lelsz, amelyek nem csak a szemnek, de a szívnek is örömet jelentenek. Olyanokra, amelyek hű társaid lesznek mindennapokban és különlegességükkel, egyediségükkel megszínesítik hétköznapjaidat és örömmel használod majd azokat. Hogy ezzel a teszel a Földünkért is? Igen! A környezettudatosság otthon már nem csak szlogen, ez a valóság.

 

… és miben különbözünk másoktól?

Minőségi termékek, gyors és igényes kiszállítással. Kiemelt figyelmet szentelünk termékeink minőségének, a kiszállítást megelőző alapos ellenőrzésnek és az újrahasznosított csomagolásnak.

Színvonalas vevőszolgálat: bármely felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésedre!

Precíz hulladékkezelés: odafigyelünk a hulladékkezelésre. A lehető legnagyobb mértékben igyekszünk újrahasznosítani és a hulladékot megfelelően kezelni.

 

Kérjük, ha bármilyen észrevételetek, kérdésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal, és írjatok nekünk e-mail címünkre: info@szimplanneked.hu vagy keressetek minket telefonon: +36 30 39 60 171.

 

Jó böngészést kívánunk,

Szimplán Neked jóga webshop csapata