Barion Pixel

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy webáruházunkban olyan termékeket is elérhetővé tegyünk minél szélesebb körben, amelyek valós társadalmi értéket is képviselnek. Több olyan terméket is találtok webáruházunkban, amelyeket megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató, szociális műhelyek készítettek (ezzel is támogatva a Segítő Vásárlás programot).

Szimplán Neked webáruház Zero Hero KollekciójaLegújabb termékcsaládunk, Szimplán Neked Webáruház Zero Hero Kollekciója (az OEKO-TEX 100 minősítéssel rendelkező, természetes pamutvászon anyagból készült, mosható, vászon zsákokat és  vállra akasztható vászontáskánkat tartalmazza) szintén a Palota-15 Nonprofit Kft. varrodájának szorgos kezei alatt készültek, kiváló minőségben.

A Palota-15 Rehabilitációs és Közfoglalkoztatási Közhasznú Non-profit Kft. a XV. kerületben működő szervezet és évek óta sikeresen foglalkoztat megváltozott munkaképességű, a munkaerőpiac szempontjából hátrányos helyzetű embereket.


Tevékenységük segítségével igyekeznek új szemléletet hozni a köztudatba a társadalmi felelősségvállalás terén. Legfőbb céljuk olyan álláskereső megváltozott munkaképességű személyek betanítása, munkaszocializálása, felzárkózásának elősegítése és munkába állítása, akik hátrányos helyzetükből adódóan nem vagy csak nehezen tudnak elhelyezkedni a nyílt munkaerőpiacon.
Mindezt úgy, hogy munkájuk minősége mindig kiváló legyen, ezáltal is erősítve a szervezet piacképességét.

Így a pamutzsákok megvásárlásával két jó ügyet is támogatsz: Te is elindulhatsz a hulladékcsökkentés útján és tehermentesítheted a Földet az újabb és újabb műanyagszemét termelődésétől,valamint olyan ügyet is támogatsz, amely felhívja a magyar társadalom figyelmét a fogyatékos emberek értékteremtő munkájára.
A termékek értékesítéséből származó bevétel hozzájárul a műhelyek hosszú távú, stabil működéséhez, és a fogyatékos emberek hosszú távú foglalkoztatásához. 

Nézz körül webshopunkban: az alábbi termékekkel hozzájárulsz segítő vásárlás projektünkhöz: