Delka táskák egy fiatal és tehetséges, magyar tervező lány műhelyéből

A trendi, városi hátizsákok – méltán – egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek minden korosztályban.
Ha a táskaválasztásnál fontos számodra a praktikum, szereted, hogy a kezed nem csak biciklizés, de sétálás közben is szabad, a hátizsák a tökéletes választás. A műfaj mára nem csupán sportos túrazsákokat jelent, hanem egy kifejezetten városi használatra szánt sokszínű és izgalmas kategóriát.
Ezek közül is egyik nagy kedvencünk, Egedi Adél, divat és stílustervező Delka bag táskái.
Bemutatjuk Nektek ezt a szimpatikus fiatal tehetséges lányt  és azt amivel szenvedélyesen szeret foglalkozni: a Delka bag táskáit.

Delka bag

Kézzel készült,egyedi tervezésű és limitált darabszámú táskák időtálló bútortextíliából, bőrből és textilbőrből készülnek. Gondosan kidolgozott részletekkel, egyszerű, de maximális kényelmet biztosító szabással készül valamennyi modell. Kiemelt hangsúlyt fektetett a kényelemfaktorra, így valóban kényelmes viselet bármely korosztálynak, bármikor könnyedén beilleszthető a mindennapi viseletbe.

Stílust képviselünk emellett a természetességet, az egyszerűséget és a komfortot, amelyek a divat és design meghatározó része.

A „Delka bag” névre keresztelt dizájner táska márkát 2015-ben indította útjára Egedi Adél, aki divat és stílustervezést tanult.
A táskák szabása egyszerű, éppen ezért kényelmesek, praktikusak és terhelhetők; a mobilitás és megbízhatóság jegyében készülnek. Időtálló, limitált darabok, melyek nagyon könnyen kombinálhatóak a mindennapi és az alkalmi outfit-ekhez egyaránt.

A táska jellegzetessége, formavilága geometrikus, letisztult.
Organikus anyag felhasználás jellemzi. Különleges bútortextilből, textilbőrből illetve, bőrből készülnek.

A táskák minden alkotó eleme magyar gyártású, kizárólag kézi megmunkálással előállított termékekből készül.

Nagyon sok táskát láttam különböző tervezőktől, amelyek ha tetszettek is, mégse éreztem közülük egyiket sem igazán a magaménak. Vagy anyagban, vagy szabásban találtam olyan részleteket, amelyeket kivettem, vagy hozzáadtam volna. Mindenem a természetesség, ezért úgy gondoltam, hogy csinálok egy olyan anyagból táskát, amelyből még nem láttam a piacon. Úgy éreztem, hogy a legtermészetesebb, legegyszerűbb szabással elérhetek többféle stílusú embert, akik szívesen hordani fogják a táskáimat. Így született meg bennem, hogy lerajzolom a megálmodott darabokat, majd beszereztem a megfelelő anyagokat és elkezdtem megvalósítani az elképzelésem, amely szerint létrehozok egy olyan egyedi táskamárkát, amely a stílusával és minőségével bátran képviselheti a mai divatot és a letisztult, finom ízlésvilágot. Saját magam, szívvel lélekkel gondoskodom a tervezésen át, a gyártástól, egészen a táska átadatásáig mindenről és szeretnék olyan dolgokat adni az embereknek, amik boldoggá teszik őket. (jelen esetben a táskáim) :)”
Egedi Adél, divat és stílustervező,a Delka bag márka tervezője és alapítója

A Delka bag gyönyörű és praktikus táskáit itt találjátok.