Épp úgy mint Te, mi is nagyon vártuk már a tavaszt. A sötét, borús tél helyett napsütés, a télikabát helyett könnyű ruhák, a természet újjászületésének szépségévek pedig egyszerűen nem lehet betelni!
Az egyre több napsütés, a jó idő és a finom, tavaszi illatok ösztönösen a szabadba vonzanak mindannyiunkat, igyekszünk minél több időt a természetben tölteni. Nincs is jobb ilyenkor, mint felkapni egy hátizsákot és egy jót kirándulni. Napi 1-2 óra szabadban töltött idő a sokaknál fellépő, „téli depresszió” és tavaszi fáradtság tüneteit is képes teljesen megszüntetni.
Ehhez nélkülözhetetlen társaink kedvenc hátizsákjaink és új, vidám színekben pompázó üveg kulacsaink, amelyek nem “csupán” nagyon praktikusak és kényelmesek, de nagy mértékben támogatod a környezetvédelmet és a zero waste mozgalmat is. Az EQUA által gyártott palackok használatával egyszerre óvod meg környezetedet az eldobható műanyagpalackok tömkelegétől, és biztosítod magadnak a friss ivóvizet – bárhova is indulsz.

Ennek jegyében márciusban, valamennyi EQUA kulacs vásárlása mellé 2500 Ft értékű ajándék kupont ajándékozunk, amelyet bármelyik, webáruházunkban kapható táska vásárlásához fel lehet használni 2019. március 31-ig.

Kedvezmény kuponodat a Pénztár oldalon tudod használni 2019. március 31-ig.
KUPONKÓD: SZIMPLÁN TAVASZ

Kezdd a tavaszi feltöltődést velünk!

Olvastad már “Tuti tippek a tavaszi fáradtság ellen a természetesség jegyében” című blog bejegyzésünket? Ha még nem, kattints ide.