Barion Pixel

Amikor igazán nem tudod, milyen táskát is válassz, akkor lesz a LillaSelleiBags a megfelelő választás!

Hiszen milyen táskát is keresünk mi nők? Legyen divatos, passzoljon a ruhánkhoz, passzoljon a cipőnkhöz, de elférjen benne minden, vagyis legyen praktikus, de mégse nézzünk úgy ki, mintha teherhordók lennénk. Pedig a legtöbb nő az… ha nem a gyermekünk dolgait hordjuk a saját ezer mütyürünk mellett a táskánkban, akkor a párunkét. Ezt is ismerjük: nincs nehezebb és vastagabb, mint egy férfi tárca, de a legjobb, amikor egy irodai kapoccsal fogják össze az irataikat. #Sóhajtás.

Ezt a problémát oldja meg nekünk Lilla, méghozzá a praktikus, neszesszert is tartalmazó táskáival és hátizsákjaival.

Színek és minták

Sellei Lilla pro tavasz variálható táska hátizsák

Sellei Lilla pro tavasz variálható táska hátizsák

Instagram posztunkban már egyszer rámutattunk: olyan színű anyagokat tervez Lilla és férje, hogy az valami hihetetlen. Így fogalmaztuk: a Tavasz annyira kellemesen finom minta, hogy rögtön egy kubai tengerparton éreztük magunkat egy Tequila Sunrise kíséretében. Egyszerűen jó ránézni!

A mintás softshell anyagú táskák mind Lilláék által tervezett, teljesen egyedi minták. Új kedvencük a Fecskék, és a Borarti. Nézd meg a mintákat ITT.

Sellei Lilla borarti variálható pro táska hátizsák

Sellei Lilla borarti variálható pro táska hátizsák

Anyaguk

A hátizsákok puha softshell anyagból készülnek, mely egy igazi textilipari csúcsteljesítmény azzal, hogy egyetlen réteg anyag biztosítja a széllel és esővel szemben a védelmet, de lélegzik is, így bármit is tárolunk a táskákban, nem fülled bele. A softshell anyag vízálló, erről bővebben itt olvashatsz (a Lilláék által használt softshell anyagok vízellenállása: 10000 mm/H2O, míg nedvességellenállásuk: 3000g/m2/24h).

Típusok

A közepes és óriás hátizsákok igazi praktikus süllyesztős táskák: minden belefér, megdobban tőle az anyai szív. Végre csak egy, azaz EGY táska elég lesz a mindennapos városi túrákhoz.

Ha pedig design-t vinnél bele: Neked való a variálható pro táska. A hátizsákhoz ugyanis tartozik egy felcsatolható pánt, így keresztbe vetve is viselhető.

Sellei Lilla pro nyár variálható táska hátizsák

Sellei Lilla pro nyár variálható táska hátizsák

A neszesszer

Lilla majdnem minden táskájához tartozik egy neszesszer, vagy belső zseb. Ez a neszesszer két patenttal rögzíthető a táska belsejéhez, de külön koktéltáskaként is hordható. Specialitása a hátuljára varrott bújtatók, így akár az övtáska pántjára vagy egy külön övre felfűzve is hordható.

Tudtad?

Lilla nem csak anyaként, hanem tervezőként is a környezettudatos életmódot és nevelést tartja szem előtt. Magyar vállalkozásként szem előtt tartja, hogy táskái és hátizsákjai a legkisebb ökológiai lábnyommal rendelkezzenek!

Látod? Itt mindent megkapsz egyben! Gyere és böngéssz kedvedre!