Barion Pixel

EQUA – sok jelentést hordoz ez az egy szó.

Nemcsak, hogy egy kiváló termékeket gyártó cég márkaneve, de magába foglalja a környezetére tudatos ember gondolkodásmódját és a tiszta ivóvíz elérhetőségét. Az EQUA által gyártott palackok használatával egyszerre óvod meg környezetedet az eldobható műanyagpalackok tömkelegétől, és biztosítod magadnak a friss ivóvizet bárhova is indulsz.

„Az EQUA története akkor kezdődött, amikor Anže, a MyEqua cég alapítója tengerparti sétája során elkeseredett a hatalmas mennyiségű műanyag szemét láttán. Elgondolkozott azon, hogyan lehetne csökkenteni a Földet egyre jobban elárasztó szemetet. Mivel az emberiség által termelt környezetszennyezés nagyon nagy hányada a PET palackból adódik, egyértelmű volt számára, hogy olyan alternatívát kellene nyújtani az embereknek, ami helyettesíti a PET palack használatát, így hozta létre az EQUA-t – a kifejezés két szó, az ECO és AQUA (víz) egyesítéséből származik.” – írja a MyEqua csapata.

Az EQUA palackok mindenhol jól használhatók, akár irodai környezetben, iskolában, otthon, de magaddal viheted sportoláshoz, utazáshoz, kiránduláshoz. A boltban kapható italokkal szemben előnye nemcsak abban rejlik, hogy szeméttől óvod meg a környezetet, hanem abban is, hogy így a kedvenc, otthon készített italaidat viheted magaddal: ízletes gyógyteáidat, a reggeli zöldturmixot, frissen facsart narancslevet, vagy akár ebédre egy finom krémlevest. A palackok használatával biztos lehetsz benne, hogy a finomságok nem a táskádban, hanem a gyomrodban kötnek ki.

Nálunk kapható kollekciójukat üvegből készült kulacsok alkotják. Egyedi formák és minták teszik őket különlegesen széppé amellett, hogy palackban saját italunkat magunkkal hordani nagyon is trendi.

És ez még nem minden! Az EQUA kulacsok használatával még egy szinten véded a környezetet, ugyanis…

„…Az Equa alapítója a cég indulása óta a haszon 10 %-át környezetvédő alapítványoknak utalja! Az Equa szlovéniai megjelenése óta számos partner csatlakozott e jótékony ügyhöz Európa-szerte, hogy hirdessék az újrahasznosítás fontosságát, szerepét a környezetvédelemben.”

Találj rá nálunk saját kedvencedre!