Az Origi filozófiája

Maga a szlogenünk: „trendi és természetes”. Célunk, hogy természetes alapanyagokból, kiváló minőségű és a vásárlóink igényeit maximálisan kielégítő kínálatot nyújtsunk kézműves kozmetikumainkkal. De ez nem elég, hiszen minden natúrkozmetikum gyártó erre törekszik.

Mit tudnak a mi termékeink?

Márkanevünkbe sűrítettük mondanivalónk lényegét: ORganikus, ORIGInális, RItától, ÁGItól…

Organikus alapanyagokat használunk, eredeti, originális receptúráinkhoz.
Trendi megjelenésű termékeinkkel igazi Origi életérzést kínálunk.
Manufaktúránkból kikerülő termékeink izgalmas illatvilágukkal, szemet gyönyörködtető színpalettával igazi felfrissülést jelentenek –  az Origi stílusos köntösében.

Mindez honnan jött?

Sok költői kérdés volt évekig a fejünkben, mielőtt belevágtunk ebbe a cseppet sem könnyű kézműves iparágba:
„Egy kézműves szappan csak ronda és büdös lehet?”
„Bizonyos kézművesnek mondott szappanok valójában gyártósoron készülnek, mitől lenne kézműves és miért kerül annyiba?”
„Menő külső csomagolás, belül viszont…. pfffff csalódás…”

Hosszú út vezetett idáig, hosszú ideig tervezgettünk, hosszú ideig kísérleteztünk, voltak elvetett ötletek, voltak nehéz napok, voltak kudarcok és volt, amikor valaki feladta…. de mára összeállt az Origi gyártási koncepció….
…Ritától, Ágitól…..

No de ki is ez a két lökött tyúk?

Ági gyógyszerész – az ő területe a szakmai felügyelet és dokumentáció. Figyel rá, hogy a gyártás során minden előírásszerűen történjen, a termékek megfelelő minőségi ellenőrzésen essenek át.

Rita kozmetikus – a termékfejlesztés során az alapanyagok, hatóanyagok és aromaterápia területén szerzett tudását és bőrünk működésének ismeretét kamatoztatva ügyel rá, hogy a lehető legjobb bőrápolási megoldásokat kínáljuk vevőinknek.

Hogyan dolgozunk?

Minden egy ötlettel indul, aztán készül egy recept, jó esetben abból összeáll egy termék (na jó, nem ilyen egyszerű, de előbb-utóbb összeáll) és akkor kész a próbaadag. Védjük az állatokat, így teszteket kizárólag magunkon és családtagjainkon, esetleg barátainkon végzünk. Ami kiállja az idő, a család és a lelkes támogatók próbáját, kedvencekké válnak és bekerülnek kínálatunkba – velük találkozhatsz a Szimplán Neked webáruház natúrkozmetikumai között is.