Barion Pixel

MEGNYITOTTUNK!

Nagy örömmel adjuk hírül, hogy hosszas előkészületek után, a mai napon hivatalosan is megnyitjuk a Szimplán Neked Webáruházat! 🙂

Webáruházunkban prémium minőségű, természetes és hazai alapanyagokból készült, ökotudatos kézműves termékeket és magyar designerek, válogatott, kézzel készített, különleges termékeit találod, amelyek tökéletes társaid lehetnek a mindennapokban.
Minden termék kiválasztásánál fontos szempontunk volt, hogy – lehetőség szerint – magyar készítők, minőségi és hazai alapanyagokból, helyi manufaktúrában készült termékeit, közvetlenül a termelőtől ill. készítőktől beszerezve hozzuk el Nektek, ezzel is támogatva lokális gazdálkodást, fenntarthatóságot és a kisebb környezeti terhelést.
Nagyon fontosnak tartjuk, hogy valós társadalmi értéket képviselő termékeket is tudjunk közvetíteni, ezért webáruházunkban olyan, , design termékeket is találtok, amelyek megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató, szociális műhelyekből és formatervezők készítettek (ezzel is támogatva a Segítő Vásárlás programot). Ezeket a termékeket választva nem csak azokat ajándékozzuk meg, akiknek visszük, hanem azokat is, akik készítették!

Webáruházunk termékpalettáján letisztult, természetes stílusú, prémium minőségű termékeket válogattunk össze Nektek. Nem csupán azért, mert mindannyiunknak fontos, hogy a minket körülvevő tárgyak hangulatunkra is kihatnak, hanem azért is, mert  az okosan megválasztott, jó minőségű, tartós termékek környezetvédelmi szempontból is jobbak a világnak.
Vásárolj inkább kevesebbet, de jobbat!

Nézz körül webáruházunkban és bízunk benne, hogy olyan kincsekre lelsz, amelyek nem csak a szemnek, de a szívnek is örömet jelentenek, akár magadnak, akár valaki másnak szánod ajándékba. Olyanokra, amelyek hű társaid lesznek mindennapokban és különlegességükkel, egyediségükkel megszínesítik hétköznapjaidat és örömmel használod majd azokat.

Bármilyen észrevételetek, kérdésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal, és írjatok nekünk e-mail címünkre: info@szimplanneked.hu.

Jó böngészést kívánunk Nektek,
a Szimplán Neked Webáruház csapata