Barion Pixel

Oreskó Renáta, a népszerű Jóga Pop bloggere kisfiával gyakran jógázik együtt. Nem lehet elég korán kezdeni… 😉 Tapasztalataikat megosztották velünk is, annyira beleszerettek a PATENT DUO Mama&Baba páros kollekciójába.
Fogadjátok szeretettel első terméktesztünket és kíváncsian várjuk a Ti tapasztalataitokat is. 🙂

„Kétéves kisfiammal 4 hónapos kora óta jártunk jógázni, és otthon is gyakran matracra pattanunk, de eddig még nem igazán sikerült összeöltöznünk. Az ízlése öltözködés terén azt hiszem, most kezd kialakulni, van, hogy rámutat egy-egy színes ruhadarabra, és már mondja is: „szép, gyönyörű”.
Nekem mostanáig főleg csak sötét színű jóganadrágjaim voltak, nem is nagyon jutott eszembe, hogy színeset-mintásat vegyek… Aztán találkoztam a PATENT DUO baba-mama szettekkel és azt hiszem, általuk megtaláltuk az ideális összeállítást magunknak: vidám, kényelmes és vééégre egyforma! (és „szép, gyönyörű” 🙂 )

Jógaoktatóként mindig figyeltem arra, hogy a gyakorló ruháim ne csak kényelmesek, hanem esztétikusak is legyenek, hiszen nem mindegy, milyen képet kell nézniük a velem jógázóknak.
A PATENT DUO mintáiból alig tudtam választani, és nemcsak jópofák, hanem mint megtudtam, ezek a vagány printek speciális bőrbarát, vizes bázisú, környezetkímélő eljárással kerülnek az anyag külső felületére. A kisfiamnak elég érzékeny bőre van, de ennek a nadrágnak a viselete nem okoz problémát. A könnyű anyag emellett nemcsak lélegző hatású, hanem tényleg olyan, mintha nem lenne rajtad semmi, nem akadályoz a mozgásban, nem szorít sehol, ülő helyzetben is kényelmes és persze felállva sem esik le rólunk.

Az az érzésem, hogy megálmodóik sokáig tesztelgették az anyagot-fazont, és maguk is tisztában vannak vele, milyen igényeknek kell megfelelnie egy jóganadrágnak.

Anya-lánya jógaoktatóként pedig szerintem a sportos anyukák és lányaik szívesen mozognának ezekben a szettekben – nemcsak stúdióban, a workshopon, de matracon túl is szívesen viselnék a PATENT DUO darabjait (mert nemcsak a kisfiúkkal lehet ám összeöltözni!).

Édesanyaként pedig hiszek a fenntartható divatban! Abban, hogy nem nagy mennyiségnek kell roskadoznia a gardróbunkban, hanem elég néhány, jó minőségű darab, ami bírja a strapát, legyen szó igénybevételről és mosásról is. (ez persze nem jelenti azt, hogy nem szemezek máris egy még vagányabb mintával a kollekcióból…)”

Oreskó Renáta
gerinc-, női jóga, 3D Yoga oktató, kismama-és babás jóga oktató

Mi mindehhez hozzátesszük, hogy szívügyünk a környezetbarátetikus és környezettudatos magatartás, hiszen vásárlásaink során arról is döntést hozunk, hogy mit támogatunk, avagy mit nem. Tudatos vásárlási döntéseinkkel (környezetbarát alapanyagok, etikus vásárlás és fogyasztás) nem csupán saját magunkra, hanem tágabb környezetünkre is hatással lehetünk, valódi értéket teremthetünk. Befektetünk a tudatos életmódba, köztük a jó minőségű hazai ruha márkákba. Igen, egy jóga nadrág vagy akár egy sportmelltartó is képviselhet környezetbarát gyártást és környezetbarát felfogást! Kevés gyártó mondhatja el magáról, hogy magyar jóga ruháit vagy jóga ruha szettjeit valóban Magyarországon gyártja, Magyarországon adózik. Környezettudatos vásárlásoddal támogathatod őket, mi mindenképpen a hazai termékek listájának dobogós helyére emeltük!

Környezettudatos életmód és a környezettudatos nevelés itt kezdődik!

A PATENT DUO hazai ökotudatos termékeit megtaláljátok webáruházunkban a Sport&Jóga menüpont alatt. Mintáival biztosan nem fogsz más kollekciókban találkozni! Válogass kedvedre 🙂

Jó böngészést és élményekben gazdag, közös mozgást kívánunk Nektek! 🙂