Barion Pixel

PATENTDUO hisz abban, hogy a ruhatervezés nem csupán egy öncélú kreatív munka, hanem termékeivel vidámságot, színeket, mosolyt szeretne csempészni az emberek mindennapjaiba, környezettudatos életmódot közvetít környezetbarát termékeivel.

Megvalósítják mindazt, ami szívügyünk: a környezetbarátetikus és környezettudatos magatartás, hiszen vásárlásaink során arról is döntést hozunk, hogy mit támogatunk, avagy mit nem. Tudatos vásárlási döntéseinkkel (környezetbarát alapanyagok, etikus vásárlás és fogyasztás) nem csupán saját magunkra, hanem tágabb környezetünkre is hatással lehetünk, valódi értéket teremthetünk. Befektetünk a tudatos életmódba, köztük a jó minőségű hazai ruha márkákba. Igen, egy fehér jóga nadrág is képviselhet környezetbarát gyártást és környezetbarát felfogást! Kevés gyártó mondhatja el magáról, hogy magyar jóga ruháit vagy jóga ruha szettjeit valóban Magyarországon gyártja, Magyarországon adózik. Környezettudatos vásárlásoddal támogathatod őket, mi mindenképpen a hazai termékek listájának dobogós helyére emeltük!

Az egyedileg tervezett minták a Patentduo, vagyis Orbán Ivett textildesginer és a Mallorcán élő Somogyi Ágnes együttműködéseként születnek.Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal, iparművészként és gyakorló anyukaként olyan felnőtt és gyerek termékeket gyártanak, amelyek mind a hétköznapokban, mind sportolásnál jól használhatóak.Kollekcióik tervezésekor különösen nagy gondot fordítanak az anyag kiválasztására és az ergonomikus tervezésre.

Mama&Baba páros kollekció gyerekeknek és mamáknak egyaránt kínál sportoláshoz vagy akár hétköznapi viselethez kényelmes és egyedi darabokat.

Hogy mit is jelent a környezettudatosság és a környezetbarát termékek?

A jó minőségű ruha kincs. Jóga ruha szett, pamut jóga nadrág, női jóga nadrág vagy férfi jóga nadrág, hátizsákok vagy sportmelltartók tanúsítják a minőségi környezetbarát magyar termék jelzést. Környezettudatos életmód és a környezettudatos nevelés itt kezdődik!

A minták egy speciális bőrbarát, vizesbázisú, környezet kímélő eljárással kerülnek a technikai anyag külső felületére, ezért gyerekek számára is bátran ajánlott a viselete.

Pamut termékeink esetében csakis OEKO-TEX tanúsítvánnyal rendelkező, biopamut anyagot használnak.

PATENTDUO mintáival biztosan nem fogsz más kollekciókban találkozni! Válogass kedvedre 🙂