Üdvözlünk a Szimplán NEKED webáruházban!

 

Küldetésünk: Élj tudatosan, vásárolj okosan! Szívvel-lélekkel építettük fel ezt a brandet lépésről-lépésre, kerestünk, kutattunk olyan magyar kisvállalkozásokat, akik azt képviselik, amit mi is: egy termék legyen környezetbarát, magyar és minőségi. És amit találtunk: ökotudatos kézműves és fenntartható design termékek, magyar készítőktől.

 

Missziónk: a környezettudatos életmód és a környezettudatos nevelés

Szívügyünk a fenntartható vásárlás, az etikus és tudatos magatartás, amely nem zsákmányol ki és nem szennyez. Környezetbarát termékekkel és környezettudatos vásárlással lépésenként előre haladhatsz! Úgy gondoljuk, hogy vásárlásaink során arról is döntést hozunk, hogy mit támogatunk, avagy mit nem. Hiszünk abban, hogy tudatos vásárlási döntéseinkkel (környezetbarát alapanyagok, etikus vásárlás és fogyasztás) nem csupán saját magunkra, hanem tágabb környezetünkre is hatással lehetünk és értéket teremthetünk. Befektetünk a tudatos életmódba, a legjobb magyar natúrkozmetikumokba, a jó minőségű ruha márkákba. Igen, egy fehér jóga nadrág is képviselhet környezetbarát gyártást és környezetbarát felfogást.

Jót – jól, szívvel – lélekkel

A környezettudatosság nem ott indul, hogy minden műanyag edényedet kidobod! Környezettudatosságodat otthonodba költöztetve vásárolj hazai termékeket, és használd éveken keresztül.

Minden termék kiválasztásánál fontos szempontunk volt, hogy magyar készítők, minőségi és hazai alapanyagokból, helyi manufaktúrában készült termékeit, közvetlenül a készítőktől beszerezve hozzuk el Nektek, ezzel is támogatva hazai vállalkozásokat, a környezettudatos életmódot, és a kisebb környezeti terhelést. Termékeink kiválasztásainknál előnyben részesítjük azokat a készítőket, akik a termékeik elkészítésénél kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a gyártási folyamat a lehető legkisebb környezeti hatással járjon. Alkotóinkat a honlapunkon is bemutatjuk!

Fontosnak tartjuk, hogy valós társadalmi értéket képviselő termékeket is tudjunk közvetíteni. Webáruházunkban olyan vagány és design termékeket is találtok, amelyeket megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató, szociális műhelyek és formatervezők készítettek (ezzel is támogatva a Segítő Vásárlás programot). Ezeket a termékeket választva nem csak azokat ajándékozzuk meg, akiknek visszük, hanem azokat is, akik készítették!

Egyszerűen szép

Patentduo Shiva mintás technikai leggings sportmelltartó szett Nagy Oxána

Patentduo Shiva mintás technikai leggings és sportmelltartó szett – Nagy Oxána jógaoktató

Webáruházunk termékpalettáján letisztult, természetes stílusú környezetbarát termékeket válogattunk össze Nektek. Nem csupán azért, mert mindannyiunknak fontos, hogy a minket körülvevő tárgyak hangulatunkra is kihatnak, hanem azért is, mert  a jól megválasztott és jó minőségű, tartós termékek környezetvédelmi szempontból is jobbak a világnak. Kell ennél jobb környezettudatos nevelés és környezettudatos magatartás?
Vásárolj kevesebbet, de jobbat! És hogy mit is:

 

Szívünkben boldogok a tárgyak

Nézz körül webáruházunkban! Bízunk benne, hogy olyan kincsekre lelsz, amelyek nem csak a szemnek, de a szívnek is örömet jelentenek. Olyanokra, amelyek hű társaid lesznek mindennapokban és különlegességükkel, egyediségükkel megszínesítik hétköznapjaidat és örömmel használod majd azokat. Hogy ezzel a teszel a Földünkért is? Igen! A környezettudatosság otthon már nem csak szlogen, ez a valóság. Ha nem csak magadnak vásárolnál, kategóriákba rendezve is megtalálhatod termékeinket.

… és még mit nyújtunk Neked?

Minőségi termékek, gyors és igényes kiszállítással. Kiemelt figyelmet szentelünk termékeink minőségének, a kiszállítást megelőző alapos ellenőrzésnek és az újrahasznosított csomagolásnak.

Színvonalas vevőszolgálat: bármely felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésedre!

Precíz hulladékkezelés: odafigyelünk a hulladékkezelésre. A lehető legnagyobb mértékben igyekszünk újrahasznosítani és a hulladékot megfelelően kezelni.

 

Kérjük, ha bármilyen észrevételetek, kérdésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal, és írjatok nekünk e-mail címünkre: info@szimplanneked.hu vagy keressetek minket telefonon: +36 30 39 60 171.

 

Jó böngészést kívánunk,

Szimplán Neked Webáruház csapata