Szimplán NEKED 

Mert egyszerűen jó!

Ökotudatos kézműves és fenntartható design termékek, magyar készítőktől

Prémium minőség, tudatos vásárlás, természetesség, fenntarthatóság, etikus vásárlás

Üdvözlünk a Szimplán NEKED webáruházban!

Missziónk: Élj tudatosan, vásárolj okosan 

Amikor webáruházunkat megálmodtuk egyik legfontosabb célkitűzésünk az volt, hogy valós értékeket képviseljünk. Szívügyünk a fenntartható fogyasztás, az etikus és tudatos vásárlás, amely nem zsákmányol ki és nem szennyez.

Úgy gondoljuk, hogy vásárlásaink során arról is döntést hozunk, hogy mit támogatunk, avagy mit nem. Hiszünk abban, hogy tudatos vásárlási döntéseinkkel (környezetbarát alapanyagok, etikus vásárlás és fogyasztás) nem csupán saját magunkra, hanem tágabb környezetünkre is hatással lehetünk és értéket teremthetünk.

Jót – jól, szívvel – lélekkel

Webáruházunkban prémium minőségű, természetes és hazai alapanyagokból készült, ökotudatos kézműves termékeket és magyar designerek, válogatott, kézzel készített, különleges termékeit találod, amelyek tökéletes társaid lehetnek a mindennapokban.

Minden termék kiválasztásánál fontos szempontunk volt, hogy –  lehetőség szerint – magyar készítők, minőségi és hazai alapanyagokból, helyi manufaktúrában készült termékeit, közvetlenül a készítőktől beszerezve hozzuk el Nektek, ezzel is támogatva lokális gazdálkodást, fenntarthatóságot és a kisebb környezeti terhelést. 

Termékeink kiválasztásainknál előnyben részesítjük azokat a készítőket, akik a termékeik elkészítésénél kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a gyártási folyamat a lehető legkisebb környezeti hatással járjon. 

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy valós társadalmi értéket képviselő termékeket is tudjunk közvetíteni, ezért webáruházunkban olyan, vagány, design termékeket is találtok, amelyeket megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató, szociális műhelyek és formatervezők készítettek (ezzel is támogatva a Segítő Vásárlás programot). Ezeket a termékeket választva nem csak azokat ajándékozzuk meg, akiknek visszük, hanem azokat is, akik készítették!

Egyszerűen szép 

Webáruházunk termékpalettáján letisztult, természetes stílusú, prémium minőségű termékeket válogattunk össze Nektek. Nem csupán azért, mert mindannyiunknak fontos, hogy a minket körülvevő tárgyak hangulatunkra is kihatnak, hanem azért is, mert  az okosan megválasztott, jó minőségű, tartós termékek környezetvédelmi szempontból is jobbak a világnak.
Vásárolj inkább kevesebbet, de jobbat!

Szívünkben boldogok a tárgyak 

Amikor webáruházunkat tervezgettük arra gondoltunk, hogy milyen jó lenne, ha az év bármely napján elérhető lenne egy kézműves és designer piactér, ahol megtalálhatóak azok a különlegességek, amelyekért a kézműves és designer vásárokra ellátogatunk és beszerezzük kincseinket. Ezt valósítottuk meg online változatban, így az év bármely napján, távolságtól függetlenül, SZIMPLÁN elérhetőek a kiváló magyar készítők és tervezők különleges termékei.

Nézz körül webáruházunkban és bízunk benne, hogy olyan kincsekre lelsz, amelyek nem csak a szemnek, de a szívnek is örömet jelentenek, akár magadnak, akár valaki másnak szánod ajándékba. Olyanokra, amelyek hű társaid lesznek mindennapokban és különlegességükkel, egyediségükkel megszínesítik hétköznapjaidat és örömmel használod majd azokat.

… és még mit nyújtunk Neked?  

Minőségi termékeket, gyors és igényes kiszállítással. Kiemelt figyelmet szentelünk termékeink minőségének, a kiszállítást megelőző alapos ellenőrzésnek és a biztonságos csomagolásnak. Ezt követően pedig a szállítási idő minimalizálásának és a pontos kiszolgálásnak.

Színvonalas vevőszolgálatot: Igyekszünk minden kérésnek eleget tenni, bármilyen szituációban korrekt módon eljárni.

Precíz hulladékkezelést: Odafigyelünk a hulladékkezelésre: a lehető legnagyobb mértékben igyekszünk újrahasznosítani és a hulladékot megfelelően kezelni.

Kérjük, ha bármi észrevételetek, kérdésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal, és írjatok nekünk e-mail címünkre: info@szimplanneked.hu vagy keressetek minket telefonon: +36 30 39 60 171.

Jó böngészést kívánunk,

Szimplán Neked Webáruház csapata