Barion Pixel

Ha évente csak 3-4 flakon sampont használunk el, akkor az azt jelenti, hogy a jelenleg átlagosnak mondható emberéletünk alatt (vegyünk ezt cirka 70 évnek) 210-280 műanyag flakon fogunk a szemétbe dobni… és ez csak a samponunk! Még nem is beszéltünk a tusfürdőkről, a fogkrémekről, a testápolókról, a kézkrémekről… és ez még mind csak mi vagyunk. Mi egyedül.

Mit tehetünk mi annak érdekében, hogy egy újabb szemétkupactól szabadítsuk meg a bolygónkat? Használhatunk műanyag flakonba töltött sampon és tusfürdő helyett újrahasznosított és újrahasznosítható papírba csomagolt szappant. Igen, jól írtuk… már nemcsak a kezünket, de a hajunkat is moshatjuk szilárd szappannal!

Napvirág natúr kozmetikum szilárd hajmosó szappan

Napvirág natúr kozmetikum szilárd hajmosó szappan

A Napvirág új termékkel állt elő, mely mostantól nálunk is kapható: szilárd samponszappan, mely ráadásul rögtön 3 féle változatban kapható:

Ha ezeket a termékeket választjuk, még egy flakont megspórolhatunk az anyaföldnek, hiszen a hajunk könnyen fésülhető válik, mosás után nincs szükség balzsam használatára sem – és ez így nem csupán környezet, de pénztárcakímélő megoldás is.

A Napvirág szilárd samponoknak a szappanokhoz semmi köze! Ha már próbáltál samponszappannal hajat mosni, valószínűleg tapasztaltad, hogy hajad sprőd és szálkás lett tőle, amin csak némileg segít az ecetes/citromos öblítés. Arról már nem is beszélve, kinek van kedve ecetszagú hajkoronával létezni? A Napvirág samponjai egész más élményt nyújtanak: krémes habja kíméletesen tisztítja hajunkat, olyan gyengéd, hogy kisgyermekeknél is nyugodtan használható. Gazdag habzásának köszönhetően kevés is elég belőle, így nagyon gazdaságos a használata.

Természetesen egyik sem tartalmaz mesterséges szín- és illatanyagot, mindegyik SLS, parabén- és tartósítómentes.

Napvirág natúr kozmetikum szilárd sampon hajhullás ellen

Napvirág natúr kozmetikum szilárd sampon hajhullás ellen

És aki pedig szeret utazni, abba is gondoljon bele, hogy a repülőre való csomagoláskor is nagyon praktikus – nincs milliliter-korlát, nem foglal sok helyet, és még a ruháinkat sem keni össze semmi, mert nem folyik ki.

Hogy is élhettünk eddig szilárd samponok nélkül ?

És ha kedvet kaptál a Napvirág termékekhez, a szilárd tusfürdőket itt találod, válassz egyet samponod mellé!

 

 

 

 

Tegyük szemétmentesebbé együtt a környezetet, hogy tudjunk még jó sokáig szappanbuborékokat fújni itt a Földön 🙂

Szívügyünk a környezetbarátetikus és környezettudatos magatartás, hiszen vásárlásaink során arról is döntést hozunk, hogy mit támogatunk, avagy mit nem. Tudatos vásárlási döntéseinkkel (környezetbarát alapanyagok, etikus vásárlás és fogyasztás) nem csupán saját magunkra, hanem tágabb környezetünkre is hatással lehetünk, valódi értéket teremthetünk. Befektetünk a tudatos életmódba, köztük a jó minőségű hazai natúr kozmetikum vállalkozásokba. Igen, egy testápoló vagy egy szilárd tusfürdő is képviselhet környezetbarát gyártást és környezetbarát felfogást! Kevés gyártó mondhatja el magáról, hogy natúr termékeit, természetes kozmetikumait valóban Magyarországon gyártja, Magyarországon adózik. Környezettudatos vásárlásoddal támogathatod őket, mi mindenképpen a hazai termékek listájának dobogós helyére emeltük!