Barion Pixel

Szürke, borongós idő túlélése

Kell egy tea, egy jó hangulat. Nagyon kell egy kávé az ilyen napokhoz!

Bali paradise szójagyertya - Peony Home and Living

Bali paradise szójagyertya – Peony Home and Living

A szójagyertya

Melegséggel kell betölteni a szobádat vagy nappalidat: vegyél egy vagy több magyar szójagyertyát, és kezd el magadba szívni az ünnep hangulatát. Igazad van, lehet, hogy ez talán még túl korai, de a hangulatodat megváltoztatja, és ez a lényeg, ugye? hogy egyáltalán legyen valamilyen hangulatunk!

Matcha japán zöldtea Bazsalikomos Kert

Matcha japán zöldtea Bazsalikomos Kert

A tea

Tegyél fel vizet forrni, és készítsd elő kedvenc teádat. (Ha éppen menstruálsz, a Nő teát ajánljuk!)

Segítő vásárlás - árnyékvető mécsestartók

Tudod mit? már elő is veheted a géped dolgozni, de ha még jobb hangulatot szeretnél, akkor a karácsonyi, led-es energiatakarékos füzéredet is előveheted már. Valamilyen világítást úgyis kapcsolni kell, miért ne egy takarékos fényfüzér lenne az egy szójagyertyával karöltve?

Írd meg nekünk, sikerült-e kicsit megváltoztatnod a napodat ? Mi pedig örömmel mutatjuk meg, hogy webshopunk termékei nem csupán használati tárgyak, hanem életmód, életforma, méghozzá a környezettudatos, környezetbarát életmód részei! Energiát spórolva, környezettudatosan, környezetbarát alternatívákat adunk kezedbe, hogy változtathass. Megmutatjuk, hogy mennyire egyszerű ez, és csak pár terméket használunk fel hozzá. Ismerj meg minket!