Barion Pixel

Termék visszaküldés

Termék visszaküldés esetén kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén, hogy megkönnyítsük számodra!

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében jogosult vagy a szerződéstől, a termék kézhezvételét követő 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállni. Elállási nyilatkozatodat az alábbiakban feltüntetett levelezési vagy email címünkre küldheted.

  • Email cím:  Dr. Kardos Angelika Csilla e.v.

    info@szimplanneked.hu

  • A termék visszaküldés erre a címre történjen. Mindig csomagautomatát választunk, hogy vásárlóinknak a legkevesebb legyen a költsége! Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot visszaküldés előtt. Az általánosan választható automata: Foxpost IX.kerület Vaskapu utca Bubbles Csomagautomata.

Írásban történő (email, postai úton küldött levél) elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a nyilatkozatodat a határidő lejárta előtt (akár a 14. munkanapon) elküldöd részünkre. Posta esetén a postára adás dátumát, e-mail értesítés esetén az e-mail küldésének idejét vesszük figyelembe a határidő számítás szempontjából. Kérjük, hogy leveledet ajánlott küldeményként add postára, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

Elállási jogod gyakorlása esetén kötelesek vagyunk a termék vételárát haladéktalanul, de legkésőbb az elállástól számított 30 napon belül visszatéríteni. Az általad kifizetett vételárat átutalás formájában fizetjük vissza a részedre, az elállási nyilatkozatodban megadott bankszámla-számodra. Elállás esetén köteles vagy a termékeket visszajuttatni a fent megjelölt címünkre, melynek költségén kívül téged semmilyen egyéb költség nem terhel. Az utánvéttel feladott csomagot nem áll módunkban fogadni. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért a felelősség Téged terhel. Ez azt jelenti, hogy jogosultak vagyunk a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárainknak a megtérítését követelni tőled. Kérjük, hogy a terméket lehetőleg az eredeti csomagolásában küldd vissza részünkre, hogy a visszaszállítás során ne keletkezhessen sérülés vagy kár a termékben. Természetesen az eredeti csomagolás nem feltétele az elállási jog gyakorolhatóságának.

Nem gyakorolhatod elállási jogodat olyan termék esetében, amely a természeténél fogva, vagyis higiéniai vagy egészségügyi okból nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó (kozmetikumok).

A higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékeket visszaküldésére csak akkor kerülhet sor, ha a csomagolást, a védőfóliát még nem bontottad fel, vagyis a terméket még nem vetted használatba.

 

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

(minta) távollevők között kötött szerződéstől Alulírott,………………………………………………………. (fogyasztó neve), (lakcím: ……………………………………………………………………., Rendelési szám: ………………………………….., ) mint fogyasztó a Dr. Kardos Angelika Csilla e.v. által üzemeltetett szimplanneked.hu webáruházban ………. év ………. hó ………. napján kötött szerződéstől a mai napon a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 4. §-ában foglalt rendelkezéseknek megfelelően, elállási jogomat törvényes határidőn belül gyakorolva elállok. A megjelölt szerződés alapján részemre továbbított termék visszaszolgáltatásáról jelen nyilatkozat megküldésével egy időben, személyes / postai / futárszolgálat útján intézkedtem. Kérem a fentiek szíves tudomásulvételét, a vételár összegét………………………………… a ………………………………………..……….. banknál vezetett _ _ _ _ _ _ _ _ – _ _ _ _ _ _ _ _ – _ _ _ _ _ _ _ _ számú bankszámla-számomra átutalni szíveskedjenek 30 napon belül. Kelt: ……………………………… Tisztelettel: ……………………………………. Fogyasztó

 

Patentduo sötétkék csíkos pamut vászonzsák gymbag
Patentduo sötétkék csíkos pamut vászonzsák gymbag