Ajándékcsomagok

Kézzel készült, különleges, egyedi és természetes ajándékok, környezettudatos csomagolásban

A jó dolgok találkozásából mindig még csodálatosabb dolgok születnek. Ez motivált minket karácsonyi ajándékdobozaink összeállításakor, ezért gondosan összeválogatott, igazán különleges termékeket helyeztünk el karácsonyi csomagjainkban. Hiszünk abban, hogy minden apró részlet számít.
Csomagjainkba illatos, kézműves teákat és kézzel öntött, mennyeien illatos szójagyertyákat és családi manufaktúrában készült kézműves csokoládé bon-bonokat tettünk, ezek különböző kombinációit találod a különböző elnevezésű csomagajánlataink között.

Igyekeztünk minél többféle csomagot összeállítani, hogy Mindenki találjon olyan csomagösszeállítást, amellyel valóban örömet tud szerezni annak, akinek a csomagot szánja. Hiszen mindannyian mások vagyunk, mindenki különleges és megismételhetetlen. Te tudod a legjobban, hogy mivel tudnál örömet szerezni annak, akit szeretnél megajándékozni.

Ajándékcsomagjainkat be is csomagoltuk karácsonyi díszdobozokba és díszítő szalagokkal, hogy Neked már ezzel sem kelljen foglalkoznod. Csomagolásaink kiválasztásánál is gondoltunk azokra, akik klasszikus, piros masnis csomagokat kedvelik, és azokra is, akik számára inkább a natúr színek teremtik meg a harmóniát.
Nézd végig Karácsonyi ajándékcsomag összeállításainkat, keresd meg a legmegfelelőbbet, válaszd ki, hogy milyen csomagolásban szeretnéd az ajándékdobozt megkapni és rendeld meg az átadásra kész ajándékcsomagot, amelyet már csak be kell tenned a Karácsonyfa alá.

Ajándékdobozaink limitált szériában, kis mennyiségben készültek, csak a készlet erejéig elérhetőek, ezért azt javasoljuk, hogy ne hagyd az utolsó pillanatra a döntést.

Showing all 13 results