...andyourstories

Az …andyourstories szójagyertyák design-ja a minimalista szemléletet tükrözi.

Az …andyourstories szójagyertyák az alkotók Budapesti műhelyében kézzel készülnek, etikus körülmények között, vegán, környezetbarát alapanyagok felhasználásával.
Szójaviasz gyertyáikat 100%-ban tiszta szójaviasszal, vegán és ftalát mentes illó- és illatolaj keverékével készítik, tiszta égésükhöz pedig ólommentes öko pamutkanócot használnak, melyek alapozása is 100%-ban tiszta szójaviasszal történik.

Mennyeien finom illataik ötleteit a körülölelő természet, egy szép emlék vagy meghatározó pillanatok adják…

Minden egyes gyertyájuk tartósítószerkőolaj és kegyetlenség-mentes vegán termék.

A csomagolásban semmiféle műanyag nem található, minden szójagyertya egyedi, kézzel öntve készül. Az alapanyagok beszerzésénél pedig alapvető fontosságú szempont, hogy minél kisebb utat járjanak be, amíg a műhelybe érkeznek. Kizárólag olyan beszállítókkal működnek együtt, akik megfelelnek a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi előírásoknak.

Gyertyáikat az otthonodba készítik, amely a legfontosabb hely számodra, ahol megpihensz egy nehéz nap után, ahol szeretettel, békével és harmóniával töltődsz fel, ezért szívből arra törekednek, hogy termékenk méltó társaid legyenek a mindennapokban kompromisszumok nélkül.
Meleg gyertyafény és kellemes aromák lengjék be otthonod, amikor egy …andyourstories szójaviasz gyertyát választasz.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.