Barion Pixel

PATENTDUO

PATENTDUO hisz abban, hogy a ruhatervezés nem csupán egy öncélú kreatív munka, hanem termékeivel vidámságot, színeket, mosolyt szeretne csempészni az emberek mindennapjaiba, környezettudatos életmódot közvetít környezetbarát termékeivel.

Megvalósítják mindazt, ami szívügyünk: a környezetbarát, etikus és környezettudatos magatartást. Tudatos vásárlási döntéseinkkel (környezetbarát alapanyagok, etikus vásárlás és fogyasztás) nem csupán saját magunkra, hanem tágabb környezetünkre is hatással lehetünk, valódi értéket teremthetünk.

Tudtad? Egy fehér jóga nadrág is képviselhet környezetbarát gyártást és környezetbarát felfogást! Kevés gyártó mondhatja el magáról, hogy magyar jóga ruháit vagy jóga ruha szettjeit valóban Magyarországon gyártja, Magyarországon adózik. Környezettudatos vásárlásoddal támogathatod őket, mi mindenképpen a hazai termékek listájának dobogós helyére emeltük!

Környezettudatos életmód és a környezettudatos nevelés itt kezdődik!

Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal olyan felnőtt és gyerek termékeket gyártanak, amelyek mind a hétköznapokban, mind sportolásnál jól használhatók.
Kollekcióik tervezésekor különösen nagy gondot fordítanak az anyag kiválasztására, az ergonomikus tervezésre.

A minták egy speciális bőrbarát, vizesbázisú, környezet kímélő eljárással kerülnek a technikai anyag külső felületére, ezért gyerekek számára is bátran ajánlott a viselete.

Pamut termékeink esetében csakis OEKO-TEX tanúsítvánnyal rendelkező, biopamut anyagot használnak.

A PATENTDUO mintáival biztosan nem fogsz más kollekciókban találkozni, termékeikről bővebben itt olvashatsz.

1–20 termék, összesen 107 db