Peony Home&Living

Egyedi, kézzel öntött illatgyertyáik 100% természetes eredetű szójaviaszból készülnek kicsiny műhelyükben.
A szójaviasz gyertyaként kevesebb korommal, füsttel, 50%-kal hosszabb ideig ég, és mindemellett környezetbarát, hisz nem tartalmaz kőolaj származékokat, valamint parabént. A gyertyák készítésénél kiemelt figyelmet fordítanak a természetességre, ezért növényi eredetű, állatkísérlet mentes hozzávalókat használnak, valamint újrahasznosítható csomagolóanyagokat.
A viasz olvasztásától kezdve az illatok kombinálásán át a teljes öntési folyamatot kézzel végzik.
Natúr, minimalista stílusú csomagolásuk valamennyi otthonban megtalálja helyét, akár a kávéasztalról vagy éjjeliszekrényről legyen szó.
Gyertyáikat a nyugalom kedvelőinek alakították ki, remélve, hogy kellemes, virágos illatuk bármely otthonba elhozza a harmóniát.
A Peony célja, már a kezdetek óta az, hogy a gyertyákon túl minél több olyan lakberendezési és életmód terméket közvetítsen számotokra, melyek pozitív hatással vannak környezetünkre és létrejöttük a lehető legkevesebb ökonómiai lábnyommal járt. Hiszünk benne, hogy ezek a termékek nem csak az otthonokban hasznosak, de a lelki békéhez, kikapcsolódáshoz is hozzájárulnak szépségükkel és funkciójukkal. Szerintünk fontos, hogy mindennap kilépjünk kicsit a rohanó világból, lelassítsunk és élvezzük az élet apró örömeit, termékeinkkel ezekhez a pillanatokhoz szeretnénk hozzájárulni!

Mind a(z) 8 találat megjelenítve