Sellei Lilla

Lilla Sellei Bags – Táskák anyákra szabva!

Sellei Lilla anya, blogger, újságíró, kreatív, tervező és fotós egyszerre. De legnagyobb ismertségét táskatervező designerként szerezte meg. A kisgyerekes anyukák körében szinte mindenki ismeri a kismotor és futóbringa hordozó minimárkáját, a Pocket Trailert és a stílusos, jól variálható hátizsákjait, amelyek mindegyike vidám, színes és minden funkciót…

“Szeretnék egyedi, minőségi és mindenekelőtt ötletes, praktikus táskákat kínálni vásárlóimnak.” – Sellei Lilla, a Lilla Sellei Bags tulajdonosa.

Sellei Lilla olyan egyedi táskákat kínál, amelyek nemcsak különlegesek, hanem strapabíróak, praktikusak, variálhatóak és kombinálhatóak is.
Lilla táskái nem használhatatlan dísztárgyak, hanem használható, jellegzetes designnal készült ötletes darabok.

“A Pocket Trailer brand tulajdonosa is egyben, ami egy kismotor-és futóbicikli szállító heveder, de a jógázó édesanyák tudják, hogy amint a kicsik kinőnek ebből a korból, a pocket trailer simán lehet matractartó pánt is.
Ezenkívül tervez még táskákat kutyásoknak, bicikliseknek, és szerintem mindenkinek, akinek fontos, hogy egyedi, jól kihasználható és hazai design terméket vásároljon.” – Oreskó Renáta jóga oktatónk, a népszerű Jóga Pop bloggere

Webáruházunkban jelenleg három Sellei Lilla táska érhető el, de szándékunk szerint kínálatunkat folyamatosan bővíteni szeretnénk.

Mind a(z) 7 találat megjelenítve