TOMO BONBON

Friss kézműves bonbon: természetes ízek, friss alapanyagokból, adalékmentesen, tartósítószer nélkül kézzel készítve

Kézműves bonbon családi manufaktúrából, kézzel készítve és egyesével csomagolva, szeretettel és elhivatottsággal készítve.
A Tomo Bonbon család első generációja, a különleges bordesszertek – mint oly sok minden az életben – egy véletlen eseményt követően születettek meg 2010-ben.
Azóta számtalan, újabb bonbon különlegesség született, egyedi ízvilággal és nagyon különleges ízkompozíciókkal, amelyek mindegyike Bárdos Tamás cukrász kifinomult ízlésvilágát, kreativitását, innovativitását és tehetségét dicsérik.
A minőségi csokoládék iránti elhivatottságból Bárdos Tamás csak prémium minőségű alapanyagokat és magas kakaótartalmú csokoládét használ valamennyi bonbon elkészítésekor.
A csokoládé alapú finomságok palettája folyamatosan bővül és rugalmasan alkalmazkodik a folyamatosan megújuló igényekhez is. Így születtek meg a Tomo Bonbon „minden mentes”, vegán desszertjei, amelyeket már azok is bátran fogyaszthatnak, akiknek esetleg valamilyen ételallergiájuk van, vagy „csak” a vonalaikra vigyázva kerülik a cukortartalmú édességeket.

A cukormentes és vegán a bonbonokat Mindenki büntetlenül fogyaszthatja.

Jó szívvel ajánljuk azoknak, akik az igazán különleges ízeket szeretik, akik úgy akarják élvezni a különleges bonbonok ízét, mint egy „édes álmot”.
A TOMO Bonbon csokoládé alapú desszertjei egyaránt készülnek „hagyományos” módon, cukorral készítve és igény szerint cukormentes és/vagy vegán változatban is.

Bonbon ízvariációk
Webáruházunkban jelenleg négy ízben érhetők el a bonbonok (igény szerint fogjuk növelni elérhető kínálatunkat)

Egy termék se felelt meg a keresésnek.