Barion Pixel

GYERTYÁK

Peony English Rose szójagyertya

Peony English Rose szójagyertya

Manapság már van egy sokkal egészségesebb alternatíva, minthogy paraffint égessünk. A szójagyertyák alapja a növényi alapú szójaviasz, melyet szójabab olajból állítanak elő. Környezetbarát, fenntartható és megújuló.

 

 

Peony Zöld tea szójagyertya

Peony Zöld tea szójagyertya

A legnagyobb előnye a szójaviasz gyertyák használatának az, hogy egy teljesen megújuló termékről beszélünk. Miközben a világ olajkészletei fogynak, és a paraffin ára egyre inkább emelkedik, a szója mennyisége csak azon múlik, hogy mennyit szeretnénk belőle. Ugyanazon a termőföldön fog teremni újra és újra, hiszen amit meggyújtasz ma, az épp egy évvel korábban még a földben volt.

dorimCANDLE Tűz Fire szójagyertya

dorimCANDLE Tűz Fire szójagyertya

 

 

 

 

A szójagyertyák lassan és tisztán égnek. De mit is jelent ez? Nem enged káros anyagokat égés közben a levegőbe, a te levegődbe, az otthonodba! Mit jelent, hogy lassan ég? Égési idejük 20-22 óra, vagyis sokkal hosszabb ideig használhatod, mint a paraffin alapú gyertyákat.

Környezetbarát, mert a hozzáadott illatanyagokat természetesen égeti el. 100%-ban mérgező anyagoktól és vegyszerektől mentes, valamint ha kicseppen a viasz, könnyen tisztítható: meleg vízzel és szappannal egyszerűen lemosható. Minden szójagyertya vegán termék.

A gyertyafény nyugtató atmoszférát teremt, és segít a pihenésben és a stressz csökkentésében. A kellemes illatok pedig tovább fokozhatják a relaxációs élményt.

Itt az idő, hogy Te is szójagyertyára válts! Webshopunkban két gyártó szójagyertyái közül válogathatsz: Peony home&living és a dorimCANDLE.

Mind a(z) 8 találat megjelenítve