Barion Pixel

TEÁK

Jógázz tudatosan, és becsempészd otthonodba a tea meghitt nyugalmát. Jóga életmódunk meghatározó része a tea és a teázás, ehhez nyújtunk segítséget Neked termékeinkkel.

Webshopunkban a Bazsalikomos kert teái kaphatóak – több okból is. A mi küldetésünk, hogy prémium minőségű környezettudatos magyar termékeket mutassunk be Nektek, így nem csak a hazai vállalkozásokat támogatjuk, de környezetbarát életmóddal és környezettudatosságra neveléssel Földünknek is jót teszünk. Ezt képviseli számunkra ez a gyártó.

„Ha beszélhetünk kézműves borról, akkor elmondhatjuk, hogy ezek kézműves teák, hiszen a saját kezünkkel szórjuk el a gyógy – és fűszernövények magját, és semmilyen növényvédő szert nem használunk a betakarításukig. A növények szárítása is természetes, hagyományos módon történik, és végül én morzsolom össze a leveleket, hogy a teakeverékeket összeállítsam belőlük.” – mondta Béh Marianna, a Bazsalikomoskert megálmodója.

A tea számos nyugtató tulajdonsággal rendelkezik, amelyek segíthetnek a stressz csökkentésében és a relaxálásban. Másrészt, számos tea gyógynövényekből készül, amelyek nyugtató és szorongásoldó hatással bírnak. A gyógynövények erejétől az L-theanin aminosav nyugtató hatásáig a tea rituáléja segít lelassulni és a jelen pillanatra koncentrálni. Ha egy nyugtató és stresszoldó italt keresünk, érdemes kipróbálni a teát.

Mind a(z) 9 találat megjelenítve