Barion Pixel

ZERO WASTE

A zero waste egy angol kifejezés, ami leegyszerűsítve hulladékmentességet jelent. A hulladékmentesség lényege, hogy minimálisra csökkentsd a mindennapi életviteled során keletkező hulladék mennyiségét.

Ez egy útkeresés, amely során a szokásaid átalakításával és a jógás életmód megismerésével egyre kevesebb  szemetet termelsz. Ugye milyen ismerős? Hiszem maga a jóga is egy útkeresés! Ehhez lehetnek társaid a mindennapokban ezek a 100% pamutból készült textilzsákok, amelyek három különböző méretben (S,M,L) és három különböző grafikával (zöldség, gyümölcs és pékáru) készülnek.

Tökéletesen alkalmasak kenyerek, pékáruk és zöldségek vagy gyümölcsök vásárlásához akár piacon, akár szupermarketben vásárolsz.

A vászon bevásárló táska számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt praktikus és hasznos választás a mindennapi használatra:

A vászon erős és strapabíró anyag, amely ellenáll a kopásnak és a szakadásnak. Ez azt jelenti, hogy a vászon bevásárló táska sokáig fog tartani, még akkor is, ha rendszeresen használja.

A vászon természetes anyag, amely biológiailag lebomlik és komposztálható. Ez azt jelenti, hogy a vászon bevásárló táska környezetbarátabb választás, mint a műanyag bevásárló táskák, amelyek hulladéklerakókba kerülnek.

Vászon bevásárló táska nem csak bevásárlásra használható. Használható strandtáskának, piknik táskának, tornatermi táskának, sőt akár kézitáskának is, könnyen hordozhatók kézben vagy vállon. Mosógépben moshatók, így könnyen tisztíthatók.

A vászon bevásárló táskák divatosak és sokféle stílusban kaphatók. Nálunk is kapható a Szimplán Neked saját mintás zero waste bevásárló táskája.

Mind a(z) 9 találat megjelenítve