Barion Pixel

JÓGA HEVEDER ÉS MATRACTARTÓ

Jógamatrac tartó vagy jóga heveder? Alapvető kellékeid jógázáshoz! Ezeket is megtalálod webshopunkban.

A jóga heveder, más néven jóga szalag vagy jóga öv, egy sokoldalú eszköz, amely hasznodra válhat a jóga gyakorlás során. Akár kezdő, akár haladó jógagyakorló vagy, a heveder segíthet a pózok elsajátításában, a sérülések megelőzésében és a gyakorlatod mélyítésében.

A heveder segítségével elérheted a nehezen elérhető pózokban a helyes pozíciót. Például a hevederrel meghosszabbíthatod a karjaidat és a lábaidat, hogy mélyebben bejuthass egy nyújtásba, vagy segíthet a stabilitás megteremtésében az egyensúlyi pózokban.

A heveder támaszt és stabilitást nyújthat, ami segíthet megelőzni a sérüléseket a túlnyújtás vagy a helytelen igazodás miatt. Például a hevederrel megtámaszthatod a térdedet egy térdhajlító pózban, vagy segíthet megtartani a gerinced egyenesen egy előrehajló pózban.

A hevederrel növelheted a nyújtás mélységét és javíthatod a testtartásodat. Például a hevederrel mélyebbre húzhatod magad egy előrehajló pózban, vagy jobban kinyithatod a csípődet egy ülő pózban.

Egy jó jóga heveder sokoldalú: a jóga hevedert számos különböző pózban és gyakorlatban használhatod. Használhatod álló, ülési és fekvő pózokban is. A jóga heveder kicsi és könnyű, így könnyen magaddal viheted a stúdióba vagy otthoni gyakorláshoz.

Mind a(z) 9 találat megjelenítve