EQUA és RÉZ kulacsok

Az EQUA palackok mindenhol jól használhatók, akár irodai környezetben, iskolában, otthon, de magaddal viheted sportoláshoz, utazáshoz, kiránduláshoz. A boltban kapható italokkal szemben előnye nemcsak abban rejlik, hogy szeméttől óvod meg a környezetet, hanem abban is, hogy így a kedvenc, otthon készített italaidat viheted magaddal.
Az EQUA által gyártott palackok használatával egyszerre óvod meg környezetedet az eldobható műanyagpalackok tömkelegétől, és biztosítod magadnak a friss ivóvizet.
Legyél tudatos – környezetedre és önmagadra is.
Az EQUA termékekről bővebben itt olvashatsz.

 

dorimVITAL: az indiai hitvilág szerint az a víz, amelyet több órán át RÉZ edényben tartunk, jelentős mértékben csökkenteni képes a káros baktériumok számát, mérsékli a fertőzések kialakulásának arányát, pozitív energiákkal és elemekkel töltődik fel.

A modern tudomány szintén alátámasztja ezt az állítást, mivel számos kutatás bizonyította, hogy az a víz, amelyet 16 órán át rézedényben tartottak, jelentős mértékben csökkenteni képes a káros baktériumok számát és 40%-kal mérsékli a fertőzések kialakulásának arányát.

Környezettudatos, egészséges, higiénikus – mindez Pinviczky Dóra dietetikustól.

Mind a(z) 14 találat megjelenítve