Barion Pixel

EQUA ÉS RÉZ KULACSOK

Réz kulacs vagy üveg kulacs? Műanyag palack helyett vidd magaddal a folyadékot réz kulacsban vagy üvegkulacsban, akár jóga órára indulsz, akár munkába. Jóga életmódunk meghatározó része a tudatosság, ehhez nyújtunk segítséget Neked termékeinkkel.

EQUA fenntartható és környezetbarát üvegkulacs

Equa Active barack újrahasznosítható fenntartható üvegkulacs

Equa Active barack újrahasznosítható fenntartható üvegkulacs

Tartós, egyedi és környezettudatos termék.

Az EQUA üvegkulacs mindenhol jól használható, akár irodai környezetben, akár iskolában, vagy otthon. Magaddal viheted sportoláshoz, utazáshoz, és kiránduláshoz is. Az EQUA által gyártott üvegkulacsok használatával egyszerre óvod meg környezetedet az eldobható műanyagpalackok tömkelegétől, és biztosítod magadnak a friss ivóvizet.
Legyél tudatos – környezetedre és önmagadra!

Az EQUA kulacsokat itt találod.

dorimVITAL rézkulacsok

Réz kulacs kollekció dorimVITAL vörösréz Szimplán Neked

Réz kulacs kollekció dorimVITAL vörösréz Szimplán Neked

Az indiai hitvilág szerint az a víz, amelyet több órán át RÉZ edényben tartunk, jelentős mértékben csökkenteni képes a káros baktériumok számát, mérsékli a fertőzések kialakulásának arányát, pozitív energiákkal és elemekkel töltődik fel.

A modern tudomány szintén alátámasztja ezt az állítást, mivel számos kutatás bizonyította, hogy az a víz, amelyet 16 órán át rézedényben tartottak, jelentős mértékben csökkenteni képes a káros baktériumok számát és 40%-kal mérsékli a fertőzések kialakulásának arányát. Tartsd te is réz kulacsban a vizet!

Környezettudatos, egészséges, higiénikus réz kulacs – mindez Pinviczky Dóra holisztikus dietetikustól.

A dorim termékeket itt találod.

 

Mind a(z) 5 találat megjelenítve