Barion Pixel

MANUALBAGS

MANUALBAGS egy környezettudatos magyar márka, ahol kézzel készült táskákat és egyéb kiegészítőket találtok, kiváló minőségű textilbőr felhasználásával.  Rendkívül strapabíróak, tisztán tartásuk is egyszerű. Minden városi nőnek ajánljuk, igazi urban sytle vagányság!

Legalább annyira fontos számukra környezetünk védelme, mint webáruházunknak is, emellett hazai tulajdonos – hazai gyártó minőségi termékei találhatóak a márka kínálatában. Az anyagokat teljes mértékben igyekeznek feldolgozni, minél kevesebb felesleg termelésével.

A Manualbags tulajdonosa, Madák Andi, majdnem minden munka fázist maga menedzsel: az anyagbeszerzést, gyártást, csomagküldést, stb., így személyében is egy igazi, hajtós, magyar, minőségi termékeket előállító személyt és termékeit ismerhettek meg.

A Manualbags gymbag-ek textilbőrből készülnek. A textilbőr tartósabb és strapabíróbb, mint a szövet. Ellenáll a kopásnak, a szakadásnak és a vízkároknak. Ez azt jelenti, hogy a textilbőr gymbag hosszabb ideig fog tartani, mint a szövet gymbag.

A textilbőr vízálló, ami azt jelenti, hogy megvédi a benne tárolt tárgyakat az esőtől és a hótól. Ez különösen fontos, ha nedves időben edzel, vagy ha a gymbagodat úszáshoz vagy más vízi tevékenységhez szeretnéd használni.

Mind a(z) 6 találat megjelenítve