Barion Pixel

MIX YOUR NATURE

ÚJDONSÁG a MIX YOUR NATURE!

Webshopunk bemutatkozásában már kifejtettük, hogy szívügyünk a fenntartható vásárlás, az etikus és tudatos magatartás, amely nem zsákmányol ki és nem szennyez. Környezetbarát termékekkel és környezettudatos vásárlással lépésenként haladunk előre, ha befektetünk az ökotudatos életmódba, a legjobb magyar natúr kozmetikumokba, a jó minőségű ruha márkákba. Úgy gondoljuk, hogy vásárlásaink során arról is döntést hozunk, hogy mit támogatunk, avagy mit nem.

Mix Your Nature Máthé Csilla

Mix Your Nature – Máthé Csilla

A márka története egy édesanyával kezdődött. Sosem volt közömbös számára a természet vagy a gyógynövények világa, de  első kisfia születésekor elhatározta, hogy ezekre ezentúl még nagyobb figyelmet fordít.

Az elsődleges motiváció természetesen az volt, hogy kisfiamnak mindenből a lehető legjobbat adjam, majd a jövőre gondoltam: mit tudok tenni azért, hogy majd a kisfiam gyerekei, vagy egyszerűen csak mások is részesüljenek mindebből a jóból, amit a természet ma meg tud adni nekünk?

Láttam, hogy merre visz ez az út. Elkezdtem olyan szakemberekkel együtt dolgozni, akik segítettek az álmom megvalósításában, és magam is elvégeztem egy kozmetikumkészítő iskolát,.

 

A legnagyobb nehézséget az okozta, mely a természetes kozmetikumok gyártóit is mindig eltántorítja: ki kellett dobni a műanyag tubosokat és tégelyeket, és egy megfelelő alternatívát találni. Hosszas keresgélés és tesztelés után lyukadtak ki a lebomló anyagú kraft kartonnál, amely elég víz- és olajálló ahhoz, hogy elbírjon száraz és félszáraz termékeket, másrészt viszont biológiailag lebomló, sőt akár komposztálható is!

Mix Your Nature Máthé Csilla

Mix Your Nature – Máthé Csilla

Csak olyan természetes, minőségi alapanyagok kerülnek a kozmetikumokba, melyek megbízható forrásokból származnak. Nem használnak mesterséges illatanyagokat, színezékeket, parabént, kőolajszármazékokat, az állatkísérleteket pedig elutasítják.
A termékek a jelenleg érvényben lévő összes natúr kozmetikai szabványnak és fogyasztóvédelmi szabályozásnak megfelelnek.

A Szimplán Neked webáruház a természetes natúr kozmetikum webshopok, webáruházak között sem utolsó: igyekszünk olyan natúr kozmetikum márkákat forgalmazni, melyek csakis természetes alapanyagú kozmetikumok készítésével foglalkoznak, és amelyeket szívesen választasz a mindennapokra. A Mix Your Nature egyik kiemelt magyar környezettudatos vállalkozásként natúr kozmetikum workshopokat is szervez, lépj kapcsolatba velük további információért!

Környezettudatos vásárlás, környezettudatos életmód és környezettudatos termékek!
Hogyan lehetek környezettudatos? Kiváló minőségű, hazai kozmetikumokat gyártó vállalkozások termékeinek forgalmazása Webshopunknak is megtiszteltetés!
Egy termék se felelt meg a keresésnek.