Barion Pixel

LILLA SELLEI BAGS

Lilla Sellei Bags – Táskák anyákra szabva!

 

Miben képviseli a Lilla Sellei Bags az ökotudatos életmódot és a környezettudatos vásárlást hazánkban?

Sellei Lilla pro tavasz variálható táska hátizsák

Sellei Lilla „tavasz” variálható hátizsák

Sellei Lilla anya, blogger, újságíró, kreatív, tervező és fotós egyszerre. De legnagyobb ismertségét táskatervező designerként szerezte meg. A kisgyerekes anyukák körében szinte mindenki ismeri a kismotor és futóbringa hordozó minimárkáját, a Pocket Trailert és a stílusos, jól variálható hátizsákjait, amelyek mindegyike vidám, színes és minden funkciót betölt, melyre csak egy nő, egy anya vágyhat.

„Szeretnék egyedi, minőségi és mindenekelőtt ötletes, praktikus táskákat kínálni vásárlóimnak.” – Sellei Lilla, a Lilla Sellei Bags tulajdonosa.

 

 

Sellei Lilla neon körös közepes táska hátizsák Nagy Oxána jógaoktató

Sellei Lilla neon körös közepes táska hátizsák Nagy Oxána jógaoktató

Lilla olyan egyedi táskákat kínál, amelyek nemcsak különlegesek, hanem strapabíróak, praktikusak, variálhatóak és kombinálhatóak is.
Táskái nem használhatatlan dísztárgyak, hanem használható, jellegzetes designnal készült ötletes darabok.

Ő a Pocket Trailer brand tulajdonosa is egyben, ami egy kismotor-és futóbicikli szállító heveder, de a jógázó édesanyák tudják, hogy amint a kicsik kinőnek ebből a korból, de a pocket trailer simán lehet matractartó pánt is. Ezenkívül tervez még táskákat kutyásoknak, bicikliseknek, és szerintem mindenkinek, akinek fontos, hogy egyedi, jól kihasználható és hazai design terméket vásároljon.” – mondta Oreskó Renáta jóga oktató, a népszerű Jóga Pop bloggere.

Webshopunk kínálatában lévő környezetbarát és fenntartható hazai hátizsákokat és táskákat egy kattintással itt érheted el, támogasd te is a magyar vállalkozásokat környezettudatos vásárlással!

Mind a(z) 6 találat megjelenítve