Azért hoztuk létre a TINTA márkát, hogy olyan egyedi, minőségi anyagokból készült táskákat készítsünk, amiket öröm hordani nap, mint nap. Minden egyes darabot kézzel készítünk Magyarországon, európai anyagok felhasználásával.”

Schall Eszter és férje, Varga Lőrinc 2015-ben ismerkedett meg a szitanyomással, és egyből beleszerettek a műfajba, és úgy gondolták, hogy ezzel a technikával táskákat készítenének a legszívesebben. Egyedi tervezésű mintákkal, minőségi, természetes anyagokkal dolgoznak, amelyekhez jó hozzáérni, és mindennap viselni. A kedves dekorokat Eszter rajzolja, amelyeket Lőrinc nyom rá az anyagokra, a modelleket viszont közösen tervezik.

 

A legújabb, Zenith névre keresztelt, kétpántos, pamut és marhabőr kombinációjából készülő táska városi viseletként, biciklire pattanva vagy egy kirándulás során is remek választás.
Nálunk a mosolygós bálnás és a rókás változat a befutó.

„Sose gondoltuk volna, hogy egy nap táskákat fogunk készíteni. A minták szeretetével és az új technikák iránti vonzalomból indult az egész.
2015-ben ismerkedtünk meg a szitanyomással és egyből beleszerettünk.
Úgy gondoltuk, hogy táskák készítése felel meg leginkább a célunknak: egyedi, minőségi tárgyak létrehozásának természetes anyagokból.
Folyamatosan tanulunk és kisérletezünk, hogy egyre jobb TINTA táskákat készíthessünk Nektek.”

Schall Eszter és Varga Lőrinc, a TINTA BAGS alapítói és tulajdonosai.

Táskáikat itt találjátok.