Barion Pixel

Mindig az a legnagyobb öröm számunkra, amikor vásárlóink és vendégeink arról mesélnek, hogy milyen szuper kényelmesek és tartósak a PATENT DUO jóga ruhái. Ennél már csak akkor vagyunk boldogabbak, amikor méltán népszerű oktatóktól is pozitív visszajelzések érkeznek. 🙂

Fogadjátok szeretettel Csepely Tímea, a Pilates másképp megálmodójának és tulajdonosának saját tapasztalatait a PATENT DUO sportruházati termékeiről (Jóganadrágról és sportmelltartóról).

” Pilates oktató vagyok és édesanya, kislányommal is szoktam együtt tornázni. Rendkívül fontos számomra, hogy a ruha, amelyben órákat tartok és piláteszezem, kényelmes legyen. Hogy ne kelljen állandóan húzogatnom, igazgatnom, egyszerűen csak élvezhessem a pilates gyakorlását és oktatását.

Anyukaként különösen fontos szempont lett az is, hogy a ruha, amit viselek, legyen könnyen tisztítható, megállja a helyét a kislányommal való játék közben is. Igen, mert ha mi a kislányommal piláteszezünk, az játék is!
A kényelmen túl pedig ott van az a szempont is, hogy érezzem magam magabiztosnak, csinosnak, különlegesnek. Hogyne lenne ez is fontos, hisz sok-sok piláteszező vendégemnek mutatok egyúttal példát is!

A PATENT DUO funkcionális nadrágot és sportmelltartót viselni álom! Tökéletes! Megfelelő magasságú a dereka, nem tekeredik el rajtam a nadrág szára, nagy melegben is kiválóan szellőzik.

(Érdekel a fotón látható csipke mintás szettet?  Egy leggings és egy sportmelltartó, és már kész is vagy!)

És a mintájuk, gyönyörű! Nem kommersz termék, igazán különlegesnek érzem magam benne.
APATENT DUO jungle és csipke mintás szettjében állati jól érzem magam, és kifejezetten tetszik, hogy ilyen mintás darab van rajtam.  A fotókon is PATENT DUO szettben vagyok, ez a csipke minta álomszép!

A környezettudatosság jegyében törekszem arra, hogy ne halmozzam a ruhákat, hanem legyen egy pár, ami minden helyzetben megállja a helyét, akár pamut jóga nadrágról akár jóga ruha szettről van szó.
A PATENT DUO termékek viselésével úgy érzem, hogy a környezetért is teszek valamit, és tudatosságot, felelősségvállalást tanítok a kislányomnak is. Kevés gyártó mondhatja el magáról, hogy magyar jóga ruháit vagy jóga ruha szettjeit valóban Magyarországon gyártja, Magyarországon adózik. Környezettudatos vásárlásoddal támogathatod őket, mi mindenképpen a hazai termékek listájának dobogós helyére emeltük! Ez igenis egy jó minőségű ruha márka!

Most elsősorban online pilates órákat tartok, az előfizetők otthon tudnak megismerkedni a pilátesszel, és szinte minden videón PATENT DUO szettben vagyok. Tagadni sem tudnám, hogy ez a legkényelmesebb edzőruhám és a videókon is nagyon jól mutat.Videóim ezen a linken érhetőek el: https://pilates-maskepp.hu/online/

Tiszta szívemből ajánlom, hogy próbáljátok ki, milyen ennek a 100% magyar tervezésű, magyar gyártású márkának a ruháit viselni edzés közben. A környezettudatos életmód és a környezettudatos nevelés itt kezdődik!

Ehhez most mi is, a Szimplán Neked Webáruház is ad kedvezményt!!!
A pilates10 kuponkóddal 10% kedvezménnyel tudjátok megvásárolni a Patent Duo valamennyi jógaruháját: jóganadrágokat és sportmelltartókat is.Szülinapra, névnapra, Valentin napra, vagy csak úgy, magadnak 🙂

Csepely Tímea, Pilates másképp alapítója

A PATENT DUO teljes kollekciójára is érdemes egy pillantást vetni!