Mindig az a legnagyobb öröm számunkra, amikor vásárlóink és vendégeink arról mesélnek, hogy milyen szuper kényelmesek és tartósak a PATENT DUO jóga ruhái.
Ennél már csak akkor vagyunk boldogabbak, amikor méltán népszerű oktatóktól is pozitív visszajelzések érkeznek. 🙂

Fogadjátok szeretettel Csepely Tímea, a Pilates másképp megálmodójának és tulajdonosának saját tapasztalatait a Patent Duo sportruházati termékeiről (jóganadrágról és sportmelltartóról).

” Pilates oktató vagyok és édesanya, kislányommal is szoktam együtt tornázni. Rendkívül fontos számomra, hogy a ruha, amelyben órákat tartok és piláteszezem kényelmes legyen. Hogy ne kelljen állandóan húzogatnom, igazgatnom, egyszerűen csak élvezhessem a pilates gyakorlását és oktatását.

Anyukaként különösen fontos szempont lett az is, hogy a ruha, amit viselek, legyen könnyen tisztítható, megállja a helyét a kislányommal való játék közben is. Igen, mert ha mi a kislányommal piláteszezünk, az játék is!
A kényelmen túl pedig ott van az a szempont is, hogy érezzem magam magabiztosnak, csinosnak, különlegesnek. Hogyne lenne ez is fontos, hisz sok-sok piláteszező vendégemnek mutatok egyúttal példát is!

A PATENT DUO funkcionális nadrágot és topot viselni álom! Tökéletes! Megfelelő magasságú a dereka, nem tekeredik el rajtam a nadrág szára. Nagy melegben is kiválóan szellőzik.

(A fotón látható, Csipke mintás szettet itt tudod megrendelni:
jóganadrág: https://www.szimplanneked.hu/uzlet/alkotoink/patentduo/noi-sport-joga-leggings-lace-csipke-mintas-patentduo/
sportmelltartó: https://www.szimplanneked.hu/uzlet/alkotoink/patentduo/noi-sportmelltarto-csipke-mintas-patentduo/

És a mintájuk, gyönyörű! Nem kommersz termék, igazán különlegesnek érzem magam benne.
A PATENT DUO jungle és csipke mintás szettjében állati jól érzem magam, és kifejezetten tetszik, hogy ilyen mintás darab van rajtam.  A fotókon is PATENT DUO szettben vagyok, ez a csipke minta, álomszép!

A környezettudatosság jegyében törekszem arra, hogy ne halmozzam a ruhákat, hanem legyen egy pár, ami minden helyzetben megállja a helyét.
A PATENT DUO termékek viselésével úgy érzem, hogy a környezetért is teszek valamit, és tudatosságot, felelősségvállalást tanítok a kislányomnak is.

Most elsősorban online pilates órákat tartok, az előfizetők otthon tudnak megismerkedni a pilátesszel  és szinte minden videón PATENT DUO szettben vagyok. Tagadni sem tudnám, hogy ez a legkényelmesebb edzőruhám és a videókon is nagyon jól mutat.
Videóim ezen a linken érhetők el: https://pilates-maskepp.hu/online/

Tiszta szívemből ajánlom, hogy próbáljátok ki, milyen ennek a 100% magyar tervezésű, gyártású márkának a ruháit viselni edzés közben.

Ehhez most mi is, a Szimplán Neked Webáruház is ad kedvezményt!!!
A Pilates10 kuponkóddal február 28-ig 10% kedvezménnyel tudjátok megvásárolni a Patent Duo valamennyi jógaruháját: jóganadrágokat és sportmelltartókat is.
Szülinapra, névnapra, Valentin napra, vagy csak úgy, magadnak 🙂

Csepely Tímea, Pilates másképp alapítója

 

A PATENT DUO kolekciója: