Akció!

UTOLSÓ DARAB! Hátizsák – elől cipzáros – ezüst – DELKA BAG

24 990 Ft

Az ezüst szín különleges és egyedi. A Delka bag táskák legnépszerűbb színe: az ezüst.

A Delka hátizsákok formáját az esőcseppek formája ihlette. A táska elején erős fém cipzár biztosítja a kényelmes használatot. A táska egésze és pántjai két rétegűek: külső oldala bőr, belső oldala bútorszövet, így valóban erős és kényelmes

Több színben is elérhető:
Fekete – DLK 019
Fehér – DLK 020
Sötétszürke – DLK 021
Világosbarna – DLK 023

Anyaga: erős, vízlepergető, vastag bútorszövet és textilbőr kombinációja

Méret: 35 x 44 x 17 cm

Felosztás: Belül egy pakoló rekesz és egy telefontartó zseb, kívül hátul pedig egy nagyobb patentos zseb található.

Tisztítás: szövet-textilbőrnél 20 fokon kifordítva mosható

Garancia: 1 év

A táskáink rendelésre készülnek, ezért elkészítésük 2-3 hetet vesz igénybe.

1 készleten

Kategória: hátizsákLeírás: Unisex táska, külső anyaga vízlepergető vastagbútorszövet és textilbőrMéret: 35x44X17 cmFelosztás: Belül egy pakoló rekesz és egy telefontartó zseb, kívül hátul pedig egy nagyobb patentos zseb található.Instrukciók: szövet-textilbőrnél 20 fokon kifordítva moshatóGarancia: 1 évA táskáink rendelésre készülnek, ezért elkészítésük 2-3 hetet vesz igénybe.

A hátizsákok visszavonhatatlanul részeivé váltak az urbánus mindennapoknak.

A Delka Bag hátizsákjai akár egész napos szaladgálás során is tökéletes és kényelmes útitársaid lehetnek, hiszen tervezőjük olyan fazont alakított ki, amely szinte minden stílusú öltözékhez és alkalomhoz passzol.
A táskák időtálló bútortextíliából, bőrből és textilbőrből készülnek. Gondosan kidolgozott részletekkel, egyszerű, de maximális kényelmet biztosító szabással, a kényelmes, mindennapi viseletért.

Valamennyi Delka táska kézzel készült, egyedi tervezésű és limitált darabszámú. A táskák szabása egyszerű, éppen ezért kényelmesek, praktikusak és terhelhetők. Igazán praktikus és kényelmes viselet bármelyik korosztálynak.

A táskák minden alkotó eleme magyar gyártású, kizárólag kézi megmunkálással előállított termékekből készül, támogatva a hazai dizájner piac versenyképességét és lendületét.