Hátizsák – patentos – világosbarna – DELKA BAG

30 990 Ft

világosbarna Delka hátizsák színe lágyságot és puhaságot sugároz.

A patentos, geometriai formájú hátizsák volt az első, unisex, bútorszövetből és textilbőrből készült Delka táska.
Egyike az első modelleknek, amely később a Delka bag márka alapjává vált.
Két kényelmes zsebet rejt a táska: belső részében egy cipzáros, telefontartó, külső részén egy nagyobb, patentos zseb található.

Több színben is elérhető:
Grafitszürke – DLK 026
Fehér – DLK 028
Ezüst – DLK 030
Fekete – DLK 033

Anyaga:külső anyaga vízlepergető vastag bútorszövet és bőr

Méret: 36 x 44 x 5 cm

Felosztás: Belül egy pakoló rekesz és egy telefontartó zseb, kívül hátul pedig egy nagyobb patentos zseb található.

Tisztítás: Szövetnél-bőrnél kézzel tisztítható

Garancia: 1 év

A táskáink rendelésre készülnek, ezért elkészítésük 2-3 hetet vesz igénybe.

1 készleten (utánrendelhető)

Kategória: hátizsákLeírás: Unisex táska, külső anyaga vízlepergető vastagbútorszövet és textilbőrMéret: 35x44X17 cmFelosztás: Belül egy pakoló rekesz és egy telefontartó zseb, kívül hátul pedig egy nagyobb patentos zseb található.Instrukciók: szövet-textilbőrnél 20 fokon kifordítva moshatóGarancia: 1 évA táskáink rendelésre készülnek, ezért elkészítésük 2-3 hetet vesz igénybe.

A hátizsákok visszavonhatatlanul részeivé váltak az urbánus mindennapoknak.

A Delka Bag hátizsákjai akár egész napos szaladgálás során is tökéletes és kényelmes útitársaid lehetnek, hiszen tervezőjük olyan fazont alakított ki, amely szinte minden stílusú öltözékhez és alkalomhoz passzol.
A táskák időtálló bútortextíliából, bőrből és textilbőrből készülnek. Gondosan kidolgozott részletekkel, egyszerű, de maximális kényelmet biztosító szabással, a kényelmes, mindennapi viseletért.

Valamennyi Delka táska kézzel készült, egyedi tervezésű és limitált darabszámú. A táskák szabása egyszerű, éppen ezért kényelmesek, praktikusak és terhelhetők. Igazán praktikus és kényelmes viselet bármelyik korosztálynak.

A táskák minden alkotó eleme magyar gyártású, kizárólag kézi megmunkálással előállított termékekből készül, támogatva a hazai dizájner piac versenyképességét és lendületét.