Ránctalanító csomag 40+ (rádiófrekvenciás géppel) HERBSGARDEN

51 990 Ft

Igazi nehéztüzérség a ráncok ellen!
A Herbsgarden Jázmin ránctalanító termékcsalád kiegészülve a Thermage otthoni rádiófrekvenciás készülékkel valódi alternatívát nyújt a szikével szemben. A természetes hatóanyagok és a 3 dimenziós melegítő hatás együttes használata tömörebb, feszessebb, rugalmasabb bőrt eredményez.
A csomag tartalma:
Thermage rádiofrekvenciás arcfeszesítő és ránctalanító otthoni készülék
Jázmin Krém
Jázmin Elixír

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

A Herbsgarden termékek kizárólag természetes anyagok felhasználásával készülnek, nem tartalmaznak parabént, SLS-t, SLES-t, pálmaolajat, mesterséges illat,- és színezőanyagokat, kőolajszármazékot. Az alapanyagok, így a gyógynövényi kivonatok, illóolajok, hidegen sajtolt vajak és olajok 60-95%-a organikusan előállított. A Herbsgarden filozófiája, hogy a bőrfelszín egészséges működésének helyreállítása, a bőrfiatalítás minél inkább természetes úton történhessen meg.

Mit várhatsz a termékek használatától?
Egészségesen feszesebb és tömörebb bőr
A ráncok mélységének csökkenése, halványulása
Szemkörnyék látványos fiatalodása
Kevesebb aknés gyulladás
Egyenletesebb bőrtextúra, kisebb pórusméret

Hogyan használd?
A rádiófrekvenciás kezelést kúraszerűen érdemes elvégezni! Használatát könnyen megtanulod a csomag tartamlaként elküldött használati útmutatóból. Két hónapon keresztül rendszeres (azaz körülbelül hetente-kéthetente egyszeri) használattal látványos szövet-újrastruktúrálódás megy végbe. A készülék hatékonyságát fokozza, ha ránctalanító Jázmin Elixírt masszírozol a megtisztított bőrbe minden kezelés előtt. A készülék működéséhez szükséges ultrahang gélt ezután vidd fel a bőrödre (csomagban megtalálható).

A kúrát követően a felgyorsult kollagén termelés körülbelül fél évig tart, így érdemes havonta egy fenntartó kezelés mellett a kúrát évente ismételni. Két kezelés között használd a ránctalanító Jázmin Krémet és Jázmin Elixírt a maximális hatásfokért.

Érdekelhetnek még…