Barber Box – csomag – ORIGI

16 490 Ft

A hagyományos és természetes borotválkozás retro és trendi! Dobd sutba a szintetikus borotvahabokat és válaszd az Origi stílust: habosíts, pamacsolj és ápold arcod természetesen! Ebben az elegáns Barber Boxban mindent megtalálsz ahhoz, hogy a századelő eleganciájával indíthasd a napot, frissen fűszeres illatköntösbe burkolva.

Igazi ajándék…egy valódi gentleman részére.

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

A kiváló minőségű, kézműves és bevizsgált ORIGI natúrkozmetikumok csak természetes anyagokat tartalmaznak. A legnagyobb gondossággal választják ki az összetevőket, a termékeket állatokon nem tesztelik.

A Barber Box az alábbi termékeket tartalmazza:

HABOSÍTÓ TÁLKA – Helyi keramikus művész kézzel készíti egyedi habosító tálka. Méretének és formakialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik markunkba, így könnyű kézben tartani. A még stabilabb fogást segíti egy kis bemélyedés az egyik oldalán, ahová ujjunkat betámaszthatjuk. A körkörösen futó bordázat nemcsak a szemnek kellemes minta, hanem segíti a habképződést, gyorsabban készíthető stabil, krémes borotvahab segítségével.
Az aljában található mélyedés pontosan az Origi borotvaszappan méretéhez igazodik, így amikor éppen nem habot készítünk, szappanunk szépen pihenhet a tálka alján a következő bevetésre várva. Tökéletes kis maroktálka, melynek minden darabja egyedi.

BOROTVAPAMACS – Kézreálló helyre kis borotvapamacs, mellyel pillanatok alatt varázsolhatsz krémes sűrű habot arcodra. Markolata fából készült, melyet decens kis Origi logo díszít. Pamacsa szintetikus szálakból készült. Tipp, hogy tartós társad legyen: két borotválkozás között tárold pamaccsal  lefelé, hogy a víz ki tudjon folyni a szálak közül.

BOROTVASZAPPAN – Vele nemcsak természetes, de élvezetes is a borotválkozás. Gazdag és krémes habjával könnyedén szabadulhatsz meg szőrszálaidtól, miközben a benne lévő sheavaj és olívaolaj óvja és hidratálja is bőröd. Gyengéden férfias illatjegyeket tartalmaz.

BARBER GEL – borotválkozás utáni nyugtató gél – Borotválkozás utáni gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő gél. Tonizáló hamameliszvízzel, fertőtlenítő kakukkfűvízzel és hűsítő mentavízzel gondoskodik az irritált arcbőr ápolásáról. Gél állágának köszönhetően teljesen beszívódik zsíros utóérzet nélkül, miközben kellemes karakteres illatot hagy maga után.

 width=

Érdekelhetnek még…