Barion Pixel

Ökopamut férfi rövidnadrág – fekete – PATENT DUO

7 990 Ft

PatentDUO térdig érő rövidnadrág!

Alap darab a sportoláshoz és hétköznapra. Slim-fit fazonú, praktikus és kényelmes. Anyag összetétele teljesen bőrbarát és izzadságelvezető hatású, 100% organikus pamutból készült.

Méretek: S/M (eu 36-38) , L/XL (40-42)

Színek: fekete, világosszürke.

Összetétel: 100% organikus pamut.

Leírás

Férfiak számára készült ökotudatos termékeket keresel?

Van még lehetőség! Egy férfi jóga nadrág vagy férfi rövid nadrág is lehet egyszerre stílusos, fenntartható és környezetbarát. Ebben a cikkben bemutattunk néhány olyan környezettudatos magyar terméket, melyek férfiak számára magyar gyártók műhelyeiben készülnek, a legkisebb ökológiai lábnyommal rendelkeznek, az ökotudatos és fenntartható vásárlás igazi képviselői.

A férfi termékek teljes listájához csak kattints!

A PatentDUO

A PATENTDUO hisz abban, hogy a ruhatervezés nem csupán egy öncélú kreatív munka, hanem termékeivel vidámságot, színeket, mosolyt szeretne csempészni az emberek mindennapjaiba, környezettudatos életmódot közvetít környezetbarát termékeivel.

A Patentduo jóga és sport ruhái a slow fashion jegyében készülnek; egy világszintű törekvés, egyfajta sztrájk a fogyasztói társadalom pazarlása ellen. A fast fashion márkák törekvéseivel és a felhalmozás, a „mindenből legyen jó sok minden alkalomra” megközelítéssel szemben a slow fashion a gyökerekhez szeretne visszatérni: képviselői a kevés, de jó minőségű, jól variálható, újrahasznosítható, helyi tervezőktől, készítőktől származó darabokból összeállított ruhatárban gondolkodnak.

A Patentduo fenntartható, egyedi és etikus. Termékeikhez az alapanyagot itthon nyomják, a sportruháikat magyarországi munkahelyeken szabják és varrják.

Megvalósítják mindazt, ami szívügyünk: a környezetbarát, etikus és környezettudatos magatartást. Tudatos vásárlási döntéseinkkel (környezetbarát alapanyagok, etikus vásárlás és fogyasztás) nem csupán saját magunkra, hanem tágabb környezetünkre is hatással lehetünk, valódi értéket teremthetünk.

A környezettudatos életmód és a környezettudatos nevelés itt kezdődik!

Tudtad? Egy fehér jóga nadrág is képviselhet környezetbarát gyártást és környezetbarát felfogást! Kevés gyártó mondhatja el magáról, hogy magyar jóga ruháit vagy jóga ruha szettjeit valóban Magyarországon gyártja, Magyarországon adózik. Környezettudatos vásárlásoddal támogathatod őket, mi mindenképpen a hazai termékek listájának dobogós helyére emeltük!

Érdekelhetnek még…