Barion Pixel

Gyermek és baby leggings – Tropic mintás – többféle méret – PATENT DUO

6 799 Ft8 499 Ft

KORLÁTOZOTT MENNYISÉG!

A PatentDUO iparművészei tervezték az alapanyagot és a nadrágokat, hogy babáddal egyedi legyen a megjelenésetek.

A minták speciális bőrbarát, vizesbázisú, környezet kímélő eljárással kerülnek az anyag külső felületére, ezért gyerekek számára is maximálisan kíméletes, érzékeny bőrűek is bátran használhatják.

Speciális sportanyagból készült nadrágok, kiválóan használhatók sportoláshoz vagy hétköznapi viseletre.
A speciálisan egyedi mintával nyomott alapanyagból 4 méretben készítenek gyerek leggingseket.

Fotó #Jógakaland

Leírás

A PATENTDUO hisz abban, hogy a ruhatervezés nem csupán egy öncélú kreatív munka, hanem termékeivel vidámságot, színeket, mosolyt szeretne csempészni az emberek mindennapjaiba, környezettudatos életmódot közvetít környezetbarát termékeivel.

A Patentduo jóga és sport ruhái a slow fashion jegyében készülnek; egy világszintű törekvés, egyfajta sztrájk a fogyasztói társadalom pazarlása ellen. A fast fashion márkák törekvéseivel és a felhalmozás, a „mindenből legyen jó sok minden alkalomra” megközelítéssel szemben a slow fashion a gyökerekhez szeretne visszatérni: képviselői a kevés, de jó minőségű, jól variálható, újrahasznosítható, helyi tervezőktől, készítőktől származó darabokból összeállított ruhatárban gondolkodnak.

A Patentduo fenntartható, egyedi és etikus. Termékeikhez az alapanyagot itthon nyomják, a sportruháikat magyarországi munkahelyeken szabják és varrják.

Megvalósítják mindazt, ami szívügyünk: a környezetbarát, etikus és környezettudatos magatartást. Tudatos vásárlási döntéseinkkel (környezetbarát alapanyagok, etikus vásárlás és fogyasztás) nem csupán saját magunkra, hanem tágabb környezetünkre is hatással lehetünk, valódi értéket teremthetünk.

Mintáik

Az egyedileg tervezett minták a Patentduo, vagyis Orbán Ivett és a Mallorcán élő Somogyi Ágnes együttműködéseként születtek. A minták speciális bőrbarát, vizes bázisú, környezet kímélő eljárással kerülnek az anyag külső felületére, ezért gyerekek számára is bátran ajánlott a viselete. A speciális eljárással készült alapanyaghoz PET palackokat is használtak. 2 szegmensben találsz ruhákat: TECHNIKAI és PAMUT anyagú darabjaik mindenki számára nyújtanak választási lehetőséget.

Anyaga:

  • Magas gumitartalom, hűvös érzetű kelme, bőrbarát kikészítés, jó légáteresztő, alapanyaga kompressziós hatású, alakformáló, de közben alaktartó.
  • Az anyag összetételéből adódóan elvezeti sportolás során a nedvességet.
  • Az egyedileg tervezett minták, bőrbarát, vizes bázisú, környezet kímélő eljárással kerülnek az anyag külső felületére, ezért gyerekek számára is bátran ajánlott a viselete.

​Extrák:

  • Mobilzseb a nadrág belső részében.
  • Fényvisszaverő csík elől és hátul.
  • Oldalvarrás nélküli szabás.

A környezettudatos életmód és a környezettudatos nevelés itt kezdődik!

Tudtad? Egy fehér jóga nadrág is képviselhet környezetbarát gyártást és környezetbarát felfogást! Kevés gyártó mondhatja el magáról, hogy magyar jóga ruháit vagy jóga ruha szettjeit valóban Magyarországon gyártja, Magyarországon adózik. Környezettudatos vásárlásoddal támogathatod őket, mi mindenképpen a hazai termékek listájának dobogós helyére emeltük!

Gyerekeknek

Az egyedileg tervezett minták a Patentduo, Orbán Ivett és a Mallorcán élő Somogyi Ágnes együttműködéseként születtek.
A minták  speciális bőrbarát, vizes bázisú, környezet kímélő eljárással kerülnek az anyag külső felületére, ezért gyerekek számára is bátran ajánlott a viselete. A speciális eljárással készült alapanyaghoz PET palackokat is használtak.

A speciálisan egyedi mintával nyomott alapanyagból 4 méretben készítenek gyerek leggingseket:

Baby (0-1éves) – 56-92 méret
Milla (1-3éves) – 92-104 méret
Emma (3-5éves) – 104-116 méret
Bori (5-7éves) – 116-128 méret

További információk

Méret

Baby (0-1éves) – 56-92 méret, Bori (5-7éves) – 116-128 méret, Emma (3-5éves) – 104-116 méret, Milla (1-3éves) – 92-104 méret

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…