Női sport/jóga leggings – Shiva mintás- PATENT DUO

13 500 Ft

A PatentDuo őszi mintája: Shiva minta.
Új mintánk hosszas tervezgetés, ötletelés után született meg. Szerettük volna, ha van benne egy kis 🐍 kígyó minta, de csak módjával, olyan jógás minimalizmussal.
💮Raktunk hozzá egy kevés lótuszt, mert az út a teljességhez lótusz nélkül elképzelhetetlen.
Kedvenc színeinkből kevertük ki: 🌸Púder, meleg szürke, 💛szolíd pasztell arany, légies fehér. Az így kapott minta puha, nőies lett a szokásos profi, technikai anyagból!!
A “Shiva” mintás anyagnál minden szett mintája egy kicsit más és más, attól függ, hogy jön ki a terítékrajz az anyagon. Szándékosan nem a szabásmintára nyomtuk a mintát, nem igyekeztünk az egyforma szettek gyártására, hogy a te PatentDuo nadrágod még egyedibb legyen.
Így olyan lett, mint te Egyszeri és Megismételhetetlen!

A speciális, technikai anyagból készült, bokáig érő, hosszú nadrágjai kiválóan használhatók sportoláshoz (jógához, futáshoz, tornához), vagy akár hétköznapi viseletre is.
A nadrág enyhén magasított dereka praktikus és kényelmes viselet.
A speciálisan egyedileg tervezett mintával nyomott  alapanyagból 3 méretben (S, M, L, igény szerint XL) készülnek a női sport nadrágok (leggings). Amennyiben XS vagy XL méretet szeretnél, kérlek lépj velünk kapcsolatba!
Kiegészítheted ugyanilyen színű sport melltartóval is.

Törlés

Leírás

PATENTDUO hisz abban, hogy a ruhatervezés nem csupán egy öncélú kreatív munka, termékeivel vidámságot, színeket, mosolyt szeretne csempészni az emberek mindennapjaiba.

Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal, iparművészként és gyakorló anyukaként olyan felnőtt és gyerek termékeket gyártanak amelyek mind a hétköznapokban, mind sportolásnál jól használhatók.
Kollekcióik tervezésekor különösen nagy gondot fordítanak az anyag kiválasztására, az ergonomikus tervezésre.

Mama&Baba páros kollekció gyerekeknek és mamáknak egyaránt kínál sportoláshoz vagy akár hétköznapi viselethez kényelmes és egyedi darabokat.

Az egyedileg tervezett minták a Patentduo, Orbán Ivett és a Mallorcán élő Somogyi Ágnes együttműködéseként születtek.
A minták  speciális bőrbarát, vizes bázisú, környezet kímélő eljárással kerülnek az anyag külső felületére, ezért gyerekek számára is bátran ajánlott a viselete. A speciális eljárással készült alapanyaghoz PET palackokat is használtak.

PATENTDUO mintáival biztosan nem fogsz más kollekciókban találkozni!

Anyaga: 

  • Magas gumitartalom, hűvös érzetű kelme, bőrbarát kikészítés, jó légáteresztő, alapanyaga kompressziós hatású, alakformáló, de közben alaktartó.
  • Az anyag összetételéből adódóan elvezeti sportolás során a nedvességet.
  • Az egyedileg tervezett minták, bőrbarát, vizes bázisú, környezet kímélő eljárással kerülnek az anyag külső felületére, ezért gyerekek számára is bátran ajánlott a viselete.

​Extrák:

  • Mobilzseb a nadrág belső részében.
  • Fényvisszaverő csík elöl és hátul.
  • Oldalvarrás nélküli szabás!