Sportmelltartó – olívazöld – PATENT DUO

8 500 Ft

A PatentDuo technikai anyagból készült sportmelltartói kiválóan használhatók sportoláshoz (jógához, futáshoz, tornához), amelyek színben tökéletesen illeszkednek a Patentduo színes nadrágjaihoz.
Széles, nagyon rugalmas mell alatti gumírozással fogja és tartja meg a mellet.
A sportmelltartó mellrésze dupla rétegű, így az aerob edzésekhez is kiválóan alkalmas.

Törlés

Leírás

PATENTDUO hisz abban, hogy a ruhatervezés nem csupán egy öncélú kreatív munka, termékeivel vidámságot, színeket, mosolyt szeretne csempészni az emberek mindennapjaiba. Küldetésük, hogy sportolás közben is jól érezd magad!

Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal, iparművészként és gyakorló anyukaként olyan felnőtt és gyerek termékeket gyártanak, amelyek mind a hétköznapokban, mind sportolásnál jól használhatóak. Kollekcióik tervezésekor különösen nagy gondot fordítanak az anyag kiválasztására, az ergonomikus tervezésre. Számukra fontos, hogy a hazai munkaerőt támogassák, ezért az alapanyagot itthon nyomják, a sportruháikat magyarországi munkahelyeken szabják és varrják.

A Patentduo jóga és sport ruhái a slow fashion jegyében készülnek; egy világszintű törekvés, egyfajta sztrájk a fogyasztói társadalom pazarlása ellen. A fast fashion márkák törekvéseivel és a felhalmozás, a “mindenből legyen jó sok minden alkalomra” megközelítéssel szemben a slow fashion a gyökerekhez szeretne visszatérni: képviselői a kevés, de jó minőségű, jól variálható, újrahasznosítható, helyi tervezőktől, készítőktől származó darabokból összeállított ruhatárban gondolkodnak. A stílus, ami a Patentduo-ra jellemző, fenntartható, egyedi és etikus.

Az egyedileg tervezett minták a Patentduo, vagyis Orbán Ivett és a Mallorcán élő Somogyi Ágnes együttműködéseként születtek. A minták speciális bőrbarát, vizes bázisú, környezet kímélő eljárással kerülnek az anyag külső felületére, ezért gyerekek számára is bátran ajánlott a viselete. A speciális eljárással készült alapanyaghoz PET palackokat is használtak. 2 szegmensben találsz ruhákat: TECHNIKAI és PAMUT anyagú darabjaik mindenki számára nyújtanak választási lehetőséget.

Mama&Baba páros kollekció gyerekeknek és mamáknak egyaránt kínál sportoláshoz vagy akár hétköznapi viselethez kényelmes és egyedi darabokat.

PATENTDUO mintáival biztosan nem fogsz más kollekciókban találkozni!

Anyaga: 

  • Magas gumitartalom, hűvös érzetű kelme, bőrbarát kikészítés, jó légáteresztő, alapanyaga kompressziós hatású, alakformáló, de közben alaktartó.
  • Az anyag összetételéből adódóan elvezeti sportolás során a nedvességet.
  • Az egyedileg tervezett minták, bőrbarát, vizes bázisú, környezet kímélő eljárással kerülnek az anyag külső felületére, ezért gyerekek számára is bátran ajánlott a viselete.

​Extrák:

  • Mobilzseb a nadrág belső részében.
  • Fényvisszaverő csík elől és hátul.
  • Oldalvarrás nélküli szabás!

További információk

Méret

L/XL, S/M

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…