Női technikai tintakék sport/jóga leggings – PATENT DUO

9 500 Ft

Patent Duo legújabb, technikai anyagból készült, egyszínű jóganadrág kollekciójának egyik legszebb színe a tintakék.
A PatentDuo speciális, technikai anyagból készült, bokáig érő, hosszú nadrágjai kiválóan használhatók sportoláshoz (jógához, futáshoz, tornához), vagy akár hétköznapi viseletre is.
A nadrág enyhén magasított dereka praktikus és kényelmes viselet.
A kíváló minőségű, ún. lélegző speciális technikai anyagból 3 méretben (S, M, L, igény szerint XL) készülnek a női sport nadrágok (leggings). Amennyiben XS vagy XL méretet szeretnél, kérlek lépj velünk kapcsolatba!

Mit jelent a “technikai” megnevezés?
👉speciális prémium minőségű anyag ami elvezeti az izzadságot,
👉bőröd edzés közben is levegőzik benne,
👉second skin hatása miatt feszesen tart, mégis a legkényelmesebb szetted lehet,
👉bátran viselheted akár utcára is.

Törlés

Leírás

PATENTDUO hisz abban, hogy a ruhatervezés nem csupán egy öncélú kreatív munka, termékeivel vidámságot, színeket, mosolyt szeretne csempészni az emberek mindennapjaiba.

Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal, iparművészként és gyakorló anyukaként olyan felnőtt és gyerek termékeket gyártanak amelyek mind a hétköznapokban, mind sportolásnál jól használhatók.
Kollekcióik tervezésekor különösen nagy gondot fordítanak az anyag kiválasztására, az ergonomikus tervezésre.

Mama&Baba páros kollekció gyerekeknek és mamáknak egyaránt kínál sportoláshoz vagy akár hétköznapi viselethez kényelmes és egyedi darabokat.
A színek  speciális bőrbarát, vizes bázisú, környezet kímélő eljárással kerülnek az anyag külső felületére, ezért gyerekek számára is bátran ajánlott a viselete. A speciális eljárással készült alapanyaghoz PET palackokat is használtak.

PATENTDUO egyedi színeivel biztosan nem fogsz más kollekciókban találkozni!

Anyaga: 

  • Magas gumitartalom, hűvös érzetű kelme, bőrbarát kikészítés, jó légáteresztő, alapanyaga kompressziós hatású, alakformáló, de közben alaktartó.
  • Az anyag összetételéből adódóan elvezeti sportolás során a nedvességet.
  • Az egyedileg tervezett színek, bőrbarát, vizes bázisú, környezet kímélő eljárással kerülnek az anyag külső felületére, ezért gyerekek számára is bátran ajánlott a viselete.

​Extrák:

  • Mobilzseb a nadrág belső részében.
  • Fényvisszaverő csík elöl és hátul.
  • Oldalvarrás nélküli szabás!

Érdekelhetnek még…