A VIRÁG NŐ szójagyertya – dorimCANDLE

3 990 Ft

vanília x neroli x petitgrain

NŐIESSÉG, SZÉPSÉG, VIDÁMSÁG

Ezt az illatkombinációt kifejezetten nőknek alkottuk meg.
E gyertya varázslatos illatösszetevői segíthetnek abban, hogy
– Megőrizd fiatalságod és szépséged
– Energikusabbnak és vidámabbnak érezd magad
– Energizálja és stimulálja idegrendszeredet
– Kitisztítja elmédet és gondolataidat
…így testi és lelki erőt nyerhetsz általa!

30 óra égési idő / 330 gramm

5 készleten (utánrendelhető)

Leírás

ILLATJEGYEK

Vanília
Tudtad, hogy én is egy Orchidea-féle vagyok? Az egzotikus Jáva és Ceylon szigetéről származom. Illóolajomat a toktermésemben rejlő magvaimból nyeritek. A legfinomabb és legkedveltebb illatot ajándékozom nektek.
Édes illatom egyenesen a lelkedig hatol: segítek megnyugodni, kellemes hangulatot kialakítani, s még afrodiziáló hatásomat is élvezheted.

Neroli
Hadd mutatkozzam be: neroli vagyok, más néven keserűnarancs virág. Kivételesen nagy befolyásom van idegrendszered kiegyensúlyozott működésére. Nyugtató és stresszoldó hatásom anélkül érvényesül, hogy álmosságot okozna, ezért napközben is segítségül hívhatsz feszültséged csillapítására. Finom, édes, mégis friss illatom jókedvre hangol, elűzi borús gondolatataidat.

Petitgrain
Esszenciális illóolajomat a keserű narancsfából nyerik ki. Használatom igen hosszú múltra nyúlik vissza a hagyományos gyógyászatban.Hatásom nyugtató, lazító, pihentető, kisimítom idegrendszeredet. Segítem csökkenti feszültség- és stresszérzetedet, esetleges depressziódat. Elősegítem nyugodt alvásodat, antioxidáns támogatást nyújtok szervezetednek. Görcsoldó hatásommal enyhítem köhögésedet, hasi fájdalmaidat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.